Ľupták zdôrazňuje: Vo svete sú iné správy, ako "Dankov semafor"(VIDEO)
17 | 01 | 2024 I Eka Balaskova

Kto očakáva, že poslanec Pavel Ľupták (SNS) ide brániť Danka a "zbavovať ho zodpovednosti" za jeho autonehodu, tak sa mýli. Na sociálnej sieti zverejnil video s otázkou, či je Dankova nehoda skutočne taká dôležitá. Vo svete sa dejú ďaleko dôležitejšie veci, ktoré majú význam aj pre Slovensko a Slovákov. Ľupták preto nechápe, že „Dankov semafor“ sa preberá už tri dni, no o politických pohyboch v Nemecku, o dianí v Jemene, či o rozširovaní BRICS-u sa v správach takmer nehovorí.

Ľupták si myslí, že prvá správa by sa mala týkať skutočne dôležitého diania, či už vo svete, alebo doma. Tu poslanec vo svojom videu na Facebooku ponúka hneď niekoľko správ, ktoré budú mať veľký dosah na svetovú a teda aj našu ekonomiku. Nehovoriac o Ukrajine, kde je vývoj ako pre Ukrajincov, tak pre nás veľmi nepriaznivý a môže skutočne skončiť svetovým konfliktom.

Nevychádza z údivu

„Už tretí deň sú správy prvých päť minút na Slovenskej televízii, na Markíze, na JOJ-ke, TA3 atď. venované nehode Andreja Danka. Tá prvá správa by mala byť dôležitá domáca, alebo svetová udalosť, ale stále sa omieľa dokola drobná nehoda Andreja Danka,“žasne poslanec.

Verča prská: FICO CHCE DAŤ PO PRSTOCH OPOZÍCII! A TO SA NEMÁ...
„Vyhráža sa našej „koalícii“," utrpela racionálna terminológia už v prvých slovách, ktoré vypustila zo svojich podarených úst rozhadzovačka miliónov zo štátneho rozpočtu. „To by sa mu náramne hodilo!“ prská Remišová vo svojom novom statuse ako... Čítať ďalej
15 | 01 | 2024 | Dušan Janek

Nejde ho obhajovať

Ľupták pritom vysvetľuje, že cieľom videa nie je akási Dankova obhajoba, či vysvetľovanie nehody.

„Toto video má za cieľ ukázať vám, čo je v pozadí tejto masívnej medializácie a antikampane voči osobe podpredsedu Národnej rady SR Andreja Danka,“ dopĺňa Ľupták a dodáva, že samotná nehoda má dva aspekty – banálna nehoda, akých za svoju kariéru môže šofér zažiť niekoľko; druhá vec je, ako Danko riešil situáciu. O tej ale rozhodnú OČTK.

Čo malo byť v prvých minútach?

V RTVS je to zrejme jasné, tejto inštitúcii v takejto podobe podľa poslanca „dohára knôtik“ a preto je jasné, že zmeny (ktoré iniciuje práve SNS) sú na spadnutie. Zamýšľa sa však, prečo svojim drahocenným časom plytvajú televízie, ktoré majú vlastníkov za oceánom, ako napríklad Markíza. Ľupták pritom chápe, že okolo toho robí krik parlamentná opozícia, no seriózne médiá majú o čom informovať.

„Vo svete sú iné správy. Chystajú sa eurovoľby v tomto roku, začínajú prudké politické pohyby v celej Európe – také antieurópske, antiglobalistické. Informovali tieto televízie o významných protestoch a štrajkoch v Nemecku, vo Francúzsku, Holandsku a v ďalších krajinách? Ja som to nezachytil,“uvažuje Ľupták.

Lenže Danko je vnútropolitická „udalosť“

Aj tu Ľupták hovorí o rozhodne dôležitejšej pripravovanej udalosti, o prezidentských voľbách.

„Tu je veľmi dôležité, či na čele štátu bude stáť tzv. pronárodný kandidát, alebo proglobalistický kandidát,“ upozorňuje Ľupták a dôležitosť tohto výberu vidí v tom, že hneď v susednom štáte je vojenský konflikt. Nuž a tu tiež médiá neinformujú tak, ako by mali.

ANDREJ DANKO bude bojovať za svoje ministerstvo. Liberálom vytrel zrak
Predseda národniarov má liberálnu opozíciu v zuboch. Vôbec sa tým netají. Uvedomuje si úlohu, akú zohráva šport v úlohe pozitívnej reprezentácii akejkoľvek krajiny. Liberáli by však najradšej míňali peniaze na dúhové pochody a podporu práv rádoby... Čítať ďalej
14 | 01 | 2024 | Dušan Janek

Ukrajinci dostávajú „na frak“

„Už tam nemá kto bojovať. Odvodoví komisári robia násilné poľovačky, odchytávajú chlapov niekde na poli, vo fabrike, v reštaurácii. Že už idú invalidi na vojnu. Ľudia v dôchodkovom veku a ženy? Že Zelenskyj zúfalo prosí, že okrem tých zbraní nám dodajte živú silu? Ja som nezachytil v mainstreamových médiách niečo takéto,“ pripomína Ľupták s tým, že sme kŕmení víťazstvami Ukrajiny a ruskými útokmi na civilné ciele.

Tu sa delí svet

Podľa Ľuptáka by médiá mohli informovať aj o rozširovaní zoskupenia krajín BRICS o ropné veľmoci, ako je Saudská Arábia, Spojené Arabské Emiráty, ktoré si začínajú vymieňať strategické suroviny v národných menách, kým doteraz  sa obchodovali len v dolároch. Pripravuje sa tiež jednotná zúčtovacia jednotka pre tieto krajiny a ak sa toto rozbehne, dolár v krátkom čase skolabuje. To prinesie bankrot USA, ktoré čaká občianska vojna a v bankrote skončí aj Európa.

BRICS? foto: Pixabay

„Nie sú tieto správy trošku významnejšie, ako to, či mal, alebo nemal Danko zavolať policajtov? Toto malo byť na tých prvých stránkach,“ myslí si Ľupták. Navyše by mali informovať o tom, že prehratá vojna na Ukrajine rovnako prinesie bankrot EÚ.

Prečo?

„Lebo Rusko úspešne bojuje proti kolektívnemu Západu. Toto je vojna Ruska a celého NATO, teda celého Západu, vrátane Kanady, Austrálie a tak ďalej. Všetci sú z toho šokovaní, ako je to možné, že keď Rusko prešlo na vojnovú výrobu, narastá mu ekonomika, posilňuje rubeľ,“ poznamenáva Ľupták, ktorému chýba v médiách aj informácia, že Rusko je jadrová veľmoc, nad ktorou sa zvíťaziť nedá konvenčnými zbraňami. Presné štatistiky sa možno dozvieme, až keď konflikt skončí, no Ľupták hovorí o dvoch miliónoch padlých vo vojne Slovana voči Slovanovi.

Kurtove tri postrehy k opozičným protestom a Korčok s fiktívnou pohľadnicou New Yorku (VIDEO)
Slováci sú v uliciach. Protestujú proti súčasnej vláde. Je horšie ako v minulých rokoch, demokracia sa vytratila a mafia so zlodejmi sa vrátili vedenia štátu. Ale. Seniorom sa zvyšujú dôchodky, stúpa minimálna mzda a ani webové stránky nie sú... Čítať ďalej
15 | 01 | 2024 | Eka Balaskova

Prečo niekto potrebuje zmenu vlády

Ľupták hovorí, že zmena vlády tu nie je na prospech občana, teda kvôli nejakým domnelým Ficovým „zlodejinám“, či právnemu štátu.

„Táto vláda nebola v pláne. V tých voľbách si boli všetci istí, že v princípe nedôjde k nejakej zásadnej zmene vlády. Nikto nepočítal, že naši „slávni“ Demokrati na čele s Hegerom, nebudú v parlamente. Očakávali, že táto masívna pomoc a odovzdávanie zbraní budú pokračovať,“ vysvetľuje Ľupták s tým, že dvaja ľudia môžu za to, že to dopadlo tak, ako to dopadlo.

Danko a Huliak

Tí sa rozhodli pre spoluprácu. Práve SNS s nezávislými kandidátmi na svojej kandidátke boli najväčším prekvapením, že sa prekrúžkovali a SNS sa tak tesne dostala do NR SR, vďaka čomu vznikla táto koalícia.

Zľava Rudolf Huliak, predseda (SNS) Andrej Danko a Tomáš Taraba, foto: TASR

„Tí plánovaní liblingovia Západu utreli nos a sedia v opozičných laviciach a podľa pokynov svojich západných chlebodarcov robia všetko možné, majú takú domácu úlohu, aby táto vláda padla,“ vysvetľuje Ľupták. Nasvedčuje tomu plánovaný prevrat cez demonštrácie, možno aj študentské štrajky a táto nehoda im zahrala do karát a preto tri dni v spravodajstve nepočujeme o inom.

Plán na veľký konflikt

Ľupták tiež hovorí, že v médiách neregistruje, že rakety slovenskej výroby boli cez Česko poslané na Ukrajinu, odkiaľ útočia na civilné ciele v Rusku. V súvislosti s tým Putin vyhlásil, že má právo poslať rakety na fabriky, v ktorých boli zbrane vyrobené. To by znamenalo útok na NATO.

„A Zelenskyj sa len teší, že by sa takéto niečo stalo, hneď by sa vyhlásil článok 5. NATO – kolektívna obrana a vznikne tretia svetová vojna,“ obáva sa Ľupták. Ten tiež hovorí, že keďže Zelenskyj nemá dostatok živej sily, v prípade zmeny vlády by ju poskytlo aj Slovensko. Pripomína, že pred dvoma rokmi už tu prebehla evidencia branných síl

Tak ako. Ešte je dôležitý „Dankov semafor“, alebo budeme chcieť od televízií, nech sa venujú významným udalostiam?

LIBERÁLNA HYSTÉRIA NIČÍ VŠETKO, ČO SA POSTAVÍ DO CESTY JEJ IDEOLÓGII!
Nechutné útoky na Jaromíra Jágra! Dominikovi Haškovi KHL svojho času vôbec nevadila, keď pôsobil ako brankár v klube Spartak Moskva. Ostatne v jednom z klubov ruskej KHL, kde pôsobil v posledných siedmich rokoch, ktoré strávil v KHL, aj Hudáček.... Čítať ďalej
15 | 01 | 2024 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik