Politológ vytočil novinára Magušina do biela! A novinár sa so svojou žlčou ukázal v plnej paráde!
07 | 01 | 2024 I Eka Balašková

Keď Andrej Danko (SNS) avizoval, že Petra Pellegriniho (HLAS - SD) médiá (obrazne povedané) vyzlečú donaha a budú sa ho pýtať na prvú dámu, ani netušil, akú prestrelku tým vyvolá. Stalo sa a zdá sa, že boj o prezidentské kreslo začal. Nielen medzi kandidátmi, ale aj medzi novinármi a politológmi. Ako v argentínskej telenovele vyznieva slovná prestrelka novinára Jána Magušina a politológa Eduarda Chmelára! 

„Určite by o zdravotnom stave kandidáta na prezidenta mali občania všetko vedieť. Vrátane jeho orientácie, jeho manierov, správania, finančnej hotovosti,“ varoval Danko v rozhovoroch na margo kandidatúry Petra Pellegriniho už niekoľkokrát, aj s dodatkom, že len pekný úsmev nestačí.

„Odpovedať treba aj na otázky s kým žije, koho má rád, koľko má detí a z čoho je financovaná kampaň a potom si ľudia vyberú.“ dodal. Prízvukuje, že on sám zatiaľ rozhodnutý nie je, chce sa dohovoriť. Súperom však nič nedaruje. „Ak sa nedohodnem s Pellegrinim, budem tvrdý súper,“ avizuje predseda SNS.

Andrej Danko, ktorý má podľa medializovaných informácií pozbierané dve tretiny potrebných podpisov pre možnosť, že by sa situácia vyvinula priaznivo pre jeho kandidatúru na prezidenta hovorí aj o tom, že ľudí v prezidentskej kampani bude o kandidátoch zaujímať doslova všetko. Aj to, kto bude prvá dáma.

A práve toho sa chytil novinár Ján Magušin, podľa ktorého Danko verejne otvára otázku orientácie Petra Pellegriniho s dovetkom, že zábava začína.

Politológ Eduard Chmelár rýpanie novinára Magušina v príspevku na sociálnej sieti rozobral na drobné a pripomenul mu, že aj jeho rodina nedávno čelila veľmi nechutným útokom, čo Magušin pochopil po svojom a reagoval na Eduarda Chmelára. Na sociálnej sieti mu odkázal všeličo, vrátane označenia smeráckej podržtašky s tým, že takí, ako on sa neštítia ani útokov na rodinu, čo je chrapúnstvo.

Ako to celé začalo

„Kto bude Pelleho prvá dáma?" Andrej Danko verejne otvára tému Pellegriniho sexuálnej orientácie a smeráčikom hrozí problém s fanúšikmi. Zábava začína!,“ konštatuje na Facebooku Ján Magušin.

Foto: Facebook: Eduard Chmelár

Majú krátku pamäť...?

Eduard Chmelár na margo Magušinovho statusu upozorňuje, že len pred nedávnom jeho rodina, speváčka Sima Magušinová, čelila neprijateľným výrokom a útokom, kvôli viere.

"Nie je to tak dávno, čo sa rodina Magušinová a s ňou celá ultrakonzervatívna scéna zadúšala, že posmešky z tvorby speváčky Simy Magušinovej sú neprijateľné a označili ich za nechutný útok na vieru. Dnes vidíme, ako angažovaní katolíci (a spolu s nimi celá Loď bláznov, ktorá to škodoradostne zdieľa) myslia svoje morálne rozhorčenie vážne: ľudská dôstojnosť sa podľa nich zjavne netýka sexuálnej orientácie človeka, to je už "zábava". Pokrytci, reaguje tvrdo Chmelár na Magušinov status, ktorý zverejnil na sociálnej sieti.

Koho zaujíma prvá dáma

„Mimochodom, odkedy je v našom ústavnom systéme pri výkone funkcie hlavy štátu vyžadovaná prvá dáma? Pri rozvedenej Zuzane Čaputovej to neprekážalo? A kto bude prvá dáma Andreja Danka, ktorý tiež zbiera podpisy na prezidentskú kandidatúru? Čo je toto za správanie?,“ pohoršuje sa politológ.

Foto: FB/SM | Sima Magušinová (Martausová)

Novinár Magušin následne reaguje na Eduarda Chmelára a obracia sa priamo na politológa

Sluhovia darebákov ukazujú odporné pokrytectvo. Však, pán Chmelár?! Začína Magušin otázkou.

"Včera som si dovolil komentovať útok Danka na jeho koaličného partnera Pellegriniho, kde rozprával o sexuálnej orientácií, prvej dáme a podobných dosť hlúpych narážkach v súvislosti s Pellegriniho kandidatúrou na prezidenta. Citát Danka a kontextuálne vysvetlenie som čítal na Denníku N a denníku SME, ktoré Danka aj citovali. Napísal som k tomu toľko, že zábava začína, čím som myslel presne to, čo som napísal. Začína zábava, čiže vnútorné žranice bezcharakterných politikov v koalícií, ktorí sa neváhajú vydierať pre válov aj najnechutnejšími odpornosťami. Nevyjadroval som sa k Pellegriniho orientácií, je mi ukradnutá a vadí mi na ňom jeho pokrytectvo, zbabelosť a spolky s gaunermi. Pretože ja ľudí podľa orientácie a súkromného života nesúdim a v živote by mi nenapadlo to používať v akomkoľvek kontexte," píše na sociálnej sieti novinár v reakcii na príspevok Eduarda Chmelára.

"Napísalo mi pár ľudí, ktorí evidentne v záchvate citlivosti mali pocit, že Pellegrinimu ubližujem. Akosi im nedošlo, že podobne ako médiá len citujem Danka- a predikujem politickú "zábavu." Síce ironicky, lebo sledovať ako sa lumpi váľajú v bahne a krajina trpí je na smiech cez slzy. A dnes mi viacerí píšete, že sa na moju adresu k tejto veci- ale aj k mojej rodine, ktorá s tým nič nemá, hrubo a stupídne vyjadruje samozvaný "mienkotvorca" Eduard Chmelár," reaguje ďalej Magušin.

Kandidát na amerického prezidenta sľubuje: ODÍDEME z NATO!
Trumpov konkurent povedal, že chce, aby USA vystúpili z NATO. Vivek Ramaswamy, jeden z uchádzačov o nomináciu na prezidenta USA z Republikánskej strany, oznámil, že ak sa stane prezidentom, Spojené štáty vystúpia z NATO. Už stačilo? Ako píše... Čítať ďalej
07 | 01 | 2024 | Milan Laca

Tak kratučko, vysvetľuje novinár politológovi. Vysvetlenie preberáme v plnom znení

Pán Chmelár, napriek vašej dezorientovanosti a potrebe zakaždým nadbiehať jednoduchším ľuďom so svojimi pseudopolitologickými úvahami som k vám mal normálny ľudský rešpekt- aby ste mi dnes dokázali svoje morálne bahno. Útočiť na Magušina len preto, že sa ráčil vyjadriť k nechutným rečiam Andreja Danka voči charakterovo a politicky nechutnému Pellegrinimu, to je teda gól.

Čo tak si to v hlave trochu usporiadať a skritizovať Danka, keď sa vám jeho reči nepáčia? Ani mne sa nepáčia, ale ja nie som ani ich fanúšik ani otec a pokojne to budem sledovať a komentovať. Tak znovu, zaplačete na správnom hrobe a skritizujete Danka? Nie? Asi nie, lebo pred Dankom, Pellegrinim a Ficom sa pán Chmelár plazíte, nie nadarmo ste robili podržtažku Blanárovi zo Smeru a ktovie, komu slúžite dnes. Takže úbohé pokusy našpiniť za každú cenu a nebodaj zo mňa urobiť homofóba svedčia o vás, nie o mne. Zábava začína nielen medzi Dankom a jeho partnermi, ale aj odmaskovaním takýchto pokrytcov, vraj mienkotvorcov, alternatívcov a ďalších, ktorí v chorobnom úsilí o pozornosť, funkcie alebo prachy nadbiehajú zločincom pri moci.

A pre smerákov, v ktorých sa náhle prebudil nejaký podivný cit a vypisujú, ako vraj "rozdeľujem spoločnosť". Spadli ste z mesiaca? Tam vypisujte Andrejovi Dankovi, vypisujte Ficovi a všetkým, ktorí tu šírili lož a špinu- a keď to teraz obracajú proti sebe, tak my, čo sa na to pozeráme, to nemôžeme ani okomentovať. Kráľovstvo krivých zrkadiel, pokrytcov a hlupákov chcú spraviť zo Slovenska- ak im to dovolíme.

V závere Magušin pripája odkaz Eduardovi Chmelárovi

"Najväčšie bahno ukazuje človek, ktorý neváha útočiť ešte aj na rodinných príslušníkov, ktorí s mojimi názormi či politickým životom nemajú nič. Holt, od poskokov Smeru a Hlasu ale nic iné iba chrapúnstvo čakať nemôžeme. Môžete sa hanbiť".

Facebook / Ján Magušin

PS: Keby sme nevedeli z akej liahne je novinár Ján Magušin, že kope za Remišovej Za ľudí, že je odchovanec Matovičovsko-Remišovského chovu, tak by sme nad sírou, ktorú pán novinár - politik pľuje všade okolo seba, aj krútili hlavami. Ale takto? Škoda reči...

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Progresívni liberáli a červené denníčky V ŠOKU! RYTMUS SI VYSTRELIL ZO ZELENSKÉHO (FOTO)
Žijeme v totalite? Alebo inak - je Zelenskyj nedotknuteľný? Zdá sa, že pre istú časť slovenského národa sa stalo meno ukrajinského prezidenta synonymom slova Boh. Neblahú skúsenosť s jeho humorným vyobrazením práve zažíva raper Rytmus. Rytmus... Čítať ďalej
06 | 01 | 2024 | Mária Sliacka

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik