Naď hodnotí rok! Arogantný odkaz tým, ktorí videli veci inak, ako on!
07 | 01 | 2024 I Gabriela Fedičová

"Začína nám nový rok a vtedy si treba vyhodnotiť minulé obdobie. Podľa predpovedí mnohých, najmä tých, čo nám teraz vládnu, by sme mali byť v podstate šťastní, že sme to všetko akosi náhodou prežili, tak si to radšej rýchlo zrekapitulujme," píše na sociálnej sieti exminister obrany Jaroslav Naď (Demokrati), ktorý so svojou družinou ostal mimo parlamentu, po predčasných parlamentných voľbách, ktoré sa uskutočnili dňa 30. 09. 2023. Pokiaľ vám rétorikou pripomína Igora Matoviča (bývalé OĽaNO), nič si z toho nerobte. Pán Naď si prešiel jeho školou, počas troch rokov, kým bol vo vláde Igora Matoviča, aby sa tesne pred voľbami otočil chrbtom, pretože chcel viac a viac...No, nevyšlo.

Exminister obrany Jaroslav Naď dal príspevku, ktorý zverejnil na sociálnej sieti názov: ŤAŽKÝ ŽIVOT NA SLOVENSKU - ALEBO AKO SME UŽ VŠETCI POMRELI, POMRZLI, NARUKOVALI, PREŽÍVALI SEXUÁLNE UTRPENIE, ČI VLASTNE AKO ANI NEEXISTUJEME"

Hodnotenie začína obdobím Covid-u, keď bol každý, kto mal iný názor dezolát a prebiehala veľká Matovičova atómovka, vďaka ktorej sa Slovensko ocitlo v rôznych hodnoteniach na chvoste rebríčkov. Naď bol súčasťou Matovičovej atómofky.

"Po štyroch rokoch od začiatku očkovania a celkovo po troch či štyroch podaných dávkach stále žijeme, ľudí na COVID po očkovaní umiera výrazne menej a ani nám nenarástli väčšie či viaceré končatiny. Nezaočkovaný Fico síce sám takmer zomrel na COVID počas dovolenky v Grécku, kde po kolapse priamo v hoteli skončil v nemocnici, ale doma na Slovensku napriek tomu vo veľkom a hrdinsky vyzýval ľudí, aby sa neočkovali a dali dole rúška. Koľko životov stálo takéto správanie (prepytujem) pána premiéra, to ukáže asi len tá “analýza covidového manažmentu”, po ktorej tak volá. Alebo aj nie…," napísal exminister obrany.

Smeje sa aj z Pellegriniho (HLAS - SD) kandidatúry na prezidenta, aj keď ju Peter Pellegrini ešte oficiálne neoznámil

Naď, ktorý narýchlo pred voľbami opustil OĽaNO Igora Matoviča a s Eduardom Hegerom vytvoril stranu Demokrati. Tá nedosiahla vo voľbách ani 3 percentá.

"5G sieť už využívajú Slováci vo veľkom a ani sme kvôli tomu nepomreli, ani hmyz nevyhubili a ani nám dve hlavy nenarástli… No, veď si to predstavte, že by taký Fico či Danko mali dve hlavy… Ale zase napríklad Pellegrini by mohol kandidovať za dvojhlavého prezidentského draka a extrémistický konšpirátor Uhrík by bral v Európskom parlamente dva platy. No nebolo by to krásne???" Píše ďalej Naď.

Nevyhol sa ani Tomášovi Tarabovi (SNS) a samozrejme hodnotí aj jeho

"Na “neznesiteľnú zimu kvôli nedostatku ruského plynu” sme nepomrzli, dokonca sme ani len zásadne menej nekúrili a ani bez ruskej ropy Európa neplače. Cena benzínu je približne na tej istej úrovni ako pred 10 rokmi… Slovnaft zarobil na ruskej rope majland, a preto sme získali stovky miliónov viac do štátneho rozpočtu. Inak kľud. Akurát Taraba tvrdí, že preto musíme postaviť v centre Bratislavy. LNG terminál na tekutý plyn. Neviem, už mu niekto povedal, že to má slúžiť pre lode plaviace sa po Dunaji ako ich palivo a nie na kúrenie ľudí? Lebo tvrdí, že rozhodol “na základe komplexnej analýzy”. Jedine tak analýzy svojho účtu, predpokladám…," napísal Naď.

Takto hodnotí rozhodnutie asi 60 tisíc ľudí

"Žiadne povolávacie rozkazy pre slovenských otcov, synov, bratov či manželov, aby išli bojovať na Ukrajinu, šokujúco nikomu neprišli. Ale zato cca. 60 tisíc mladých ľudí utekalo k notárom a potom na okresné úrady s tlačivami, že keby nás niekto napadol, nechcú chrániť svoju vlasť či rodinu so zbraňou v ruke, ale radšej v hospicoch, domovoch sociálnych služieb či v nemocniciach. Ok, ich rozhodnutie. Veď nechcú bojovať so zbraňou, majú výhradu svedomia… Odhadom, asi 10 000 z nich sú zároveň držiteľmi zbrojných preukazov. Majstri svetla….," napísal Naď.

Takto šafária liberáli v Bratislave! Čo ušetril Vallo na Vianociach pre Bratislavčanov, to preflámoval magistrát
Matúš Vallo je typický progresívec. Navonok káže vodu, v skutočnosti pije víno. Občanom Bratislavy oznámil, že chce šetriť, no pre svojich ľudí vystrojil parádny večierok. Krásne reči o šetrení Bratislave sa za posledné roky podarilo... Čítať ďalej
07 | 01 | 2024 | Mária Sliacka

Blaha (SMER - SSD) a primátorka Sliaču tiež témou v Naďovom statuse

"Žiadne ženy na Slovensku neboli znásilnené americkými ani inými zahraničnými vojakmi (aj keď niektoré mi písali, že stále pozerajú okolo seba, či by nejaký fešný zahraničný vojak nebol po ruke…) a na Slovensku šokujúco nevznikli ani žiadne americké základne. Napriek toku, ze taký Blaha ich videl všade. Ale nič to nemení na tom, že mesto Sliač o tom pre istotu urobilo aj referendum, síce o území, ktoré mu ani nepatrí, ale za to podľa vyjadrenia prokuratúry aj protiprávne. Gratulujeme pani primátorke, ako mi sama onehdá povedala, ona vie, že to je divadlo pre ľudí, ale žiaľ, takých občanov ona v meste má a blížili sa predsa komunálne voľby, čo tam po zodpovednosti a zdravom rozume…" píše Naď.

Na pretrase aj Rudolf Huliak (SNS)

"Kvalitný hoax bola tiež správa o radiácii z Ukrajiny. Vraj ochudobnený urán z ukrajinských muničných skladov. Čo tam po tom, že odborníci o ničom nevedeli a žiadne špecializované pracovisko nikde v Európe nezachytilo žiadnu anomáliu, ktorá by tieto tvrdenia mohla podporiť. Čo tam po tom, že ochudobnený urán jednoducho ani len nemá vlastnosti, ktoré by mohli viesť k opisovanému incidentu. V Kremlito napísali a u nás kremloboti vo veľkom šírili. A z takého konšpiratora Huliaka to spravilo takmer ministra…," píše Naď.

A aké by to bolo bez Roberta Kaliňáka (SMER - SSD) , že?

"Osobne ma prekvapilo úplne najviac, že chemtrails, ktoré som mal podľa mnohých správ ja osobne (mojim rozkazom ministra obrany) rozsýpať z lietadiel nad celým Slovenskom (úplne najviac vraj nad Prešovom) a miešal som tam COVID a AIDS a oblbováky pre ľudí, aby počúvali ako ouce, neprestali ani po voľbách. Veľmi som si želal, aby Kaliňák pokračoval v mnohých projektoch, ktoré som na obrane začal, ale že bude pokračovať aj v chemtrails, tomu by som naozaj neuveril. Vďaka Robo!" Píše Naď.

Bez povšimnutia neostal ani Karol Farkašovský (SNS)

"Na záver som chcel pôvodne ohlásiť víťaza súťaže za najväčší blud, hoax či klamstvo, ale neviem sa rozhodnúť: buď to bude “chlieb s masťou na bratislavských trhoch za 8,90 eur”, ktorý vo veľkom zdieľal napríklad taký (prepytujem) poslanec NRSR Farkašovský, ktorý nepochopil, že ide o srandu z dielne Emefka, alebo by to mohla byť skupina ľudí (?) tvrdiacich, že “všetko je inak a Československo stále existuje”, oni sú jeho občania a dokonca platia (!!!) za doklady ako napríklad občianske preukazy a pasy a podobne, ktoré síce sú neplatné a zbytočné, ale niektorých to jednoducho nezastaví! Slovensko podľa nich vôbec neexistuje!" Píše Jaroslav Naď.

Zdá sa, že stav Joea Bidena sa zhoršuje extrémne rýchlo (VIDEO)
Nedávny prieskum verejnej mienky zistil, že 59 percent voličov pociťuje "značné obavy" o Bidenovo fyzické a duševné zdravie. V článku zverejnenom v Magyar Nemzet sa píše, že americký prezident Joe Biden sa opäť dostal pod paľbu kritiky za to, že... Čítať ďalej
07 | 01 | 2024 | Gabriela Fedičová

V závere sa ešte Naď ospravedlnil medveďom, snáď všetkým, aj tým, ktorí napadli ľudí...a zverejnil  výzvu, v ktorej spomenul Richarda Sulíka (SaS)

"Prosím rozhodnite vy, ktorý z týchto bludov vás najviac oslovil a kľudne napíšte do komentárov aj ďalšie príklady, žiaľ, slovenským internetom idú ako Sulíkove teplé rožky…Týmto sa ospravedlňujem medveďom, ale hoaxy o nich by si vyžadovali samostatnú kategóriu," uviedol v závere príspevku Jaroslav Naď.

Pokiaľ vám rétorikou pripomína Igora Matoviča (bývalé OĽaNO), nič si z toho nerobte. Pán Naď si prešiel jeho školou, počas troch rokov, kým bol vo vláde Igora Matoviča, ktorému sa otočil chrbtom, pretože chcel viac a viac...No, nevyšlo.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik