Niektorým ľuďom nie je svätá ani len smrť (FOTO)
30 | 12 | 2023 I Eka Balašková

Smrť advokáta Štefana Neszméryho bola nepríjemným prekvapením pre mnohých. A nie len jeho známych, prípadne tých, ktorí ho poznali cez jeho advokátsku prax. Neszméry sa do povedomia Slovákov dostal, ako advokát Aleny Zsuzsovej. Niektorým ľuďom však nenávisť tak zaslepila oči, že sa neštítia ani satiry na úkor zosnulého.  

Vo facebookovej skupine Antifico a Antismer 01 v piatok jej admin Julo Kováč uverejnil príspevok s fotografiami Aleny Zsuzsovej a Štefana Neszméryho.

Obhajca Aleny Zsuzsovej je mŕtvy!
Zomrel známy slovenský advokát Štefan Neszméry, ktorý bojoval za spravodlivosť a Slovákom priblížil, ako OČTK manipulovali v trestných konaniach Obhajca Aleny Zsuzsovej v prípade vraždy novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej... Čítať ďalej
28 | 12 | 2023 | Tibor Malý

„Niekto sa nám prejedol obhajca Kočnera a Zsuzsovej Štefan Neszméry už sa škvarí v pekle vedľa Mirka Bodora. A už čakajú na Mareka Paru,“znie titulok k príspevku.

Reprofoto zo skupiny Antifico a Antismer 01

Profil Julo Kováč je evidentne vytvorený len za účelom hejtu voči Smeru, či Robertovi Ficovi. No že sa nehanbí zneužiť na to ešte aj človeka, ktorý nestihol byť ani pochovaný, je podľa mnohých za čiarou.

„Viete rád si pozriem politickú satiru (aj na ZOMRI), ale čo za primitíva sa teší zo smrti iných ľudí a praje ju aj mne … úplne dno a spodina. Plus vysvetlite mi prosím aké IQ musia mať ľudia, ktorí ten profil dobrovoľne a bez hanby  sledujú. Pritom sú na tej stránke zverejnení … zaujímali by ma ich pohnútky a mentálny svet,“reaguje na svojom profile priamo Marek Para, na ktorého podľa autora pôvodného príspevku „už čakajú“.

Na ovplyvňovanie verejnej mienky Slovákov USA vynakladajú astronomické sumy
Súčasná vládna garnitúra sa už pred voľbami prezentovala úmyslom nedotovať mimovládne organizácie, ktoré sú financované zahraničím. Ak si niekto myslí, že ide o všelijaké neziskové organizácie poskytujúce starostlivosť seniorom, terapiu ľuďom s... Čítať ďalej
30 | 12 | 2023 | Eka Balaskova

Za všetko hovoria diskutéri pod oboma príspevkami. Pod príspevkom Jula Kováča sa namnožili komentáre typu „karma si ho našla a nájde si aj ďalších". 

Diskutéri pod Parovým príspevkom sa zhodli na niekoľkých veciach. Takúto vulgaritu do verejného priestoru vniesol Igor Matovič so svojim štýlom komunikácie; nájde sa množstvo podporných komentárov pre Paru, ale pár ľudí hodnotí aj advokáta Neszméryho, ako čestného človeka s noblesou. 

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik