Ďalšie peniaze pre skorumpovanú Ukrajinu? Nie, hovorí rázne Milan Uhrík
30 | 12 | 2023 I Mária Sliacka

Europoslancovi a predsedovi hnutia Republika Milanovi Uhríkovi sa vonkoncom nepozdáva nápad poslať z našich peňazí 400 miliónov eur skorumpovanej Ukrajine.

Skorumpovanej Ukrajine máme posielať naše peniaze?

Európska únia opäť uvažuje o štedrej pomoci pre Ukrajinu. Milan Uhrík právom uvažuje, prečo máme posielať 400 miliónov eur zo slovenských peňazí skorumpovanému  režimu Volodymyra Zelenského. Nie je to podľa neho dobrý nápad. Škoda, že na samite Európskej únie sa proti tomu ohradil len maďarský premiér Viktor Orbán.

Poslušne hlasovali napriek silným rečiam pre voličov

Vo svojom facebookovom statuse Uhrík konštatuje: “Ostatní premiéri síce mali reči a videjká pre voličov, ale napokon poslušne zahlasovali za všetko, čo im von der Leyenová položila na stôl.”

Čo vlastne v Bruseli schválili?

“Čo schválil (áno, aj Fico) na poslednom zasadnutí Európskej rady v Bruseli? Nové kolo protiruských sankcií. Začatie prístupových rokovaní o vstupe skorumpovanej Ukrajiny do EÚ. 50 miliárd eur Zelenskému (z toho 400 miliónov zaplatia Slováci)…” píše rozhorčene Milan Uhrík.

Zahlasovať za všetko, čo Uršuľa hodí na stôl, nepovažuje predseda Republiky  za znak suverénnej politiky

Svoj príspevok europoslanec zakončil kritikou súčasnej slovenskej vlády: “Nech sa na mňa nikto nehnevá, ale zahlasovať za všetko, čo Uršuľa hodí na stôl, nepovažujem za znak suverénnej politiky. Nehodnotím premiérov podľa rečí na tlačovkách, ale výlučne podľa toho, kto ako hlasoval. Lebo len na tom záleží.”

Republika kritizuje vládu: Nový Trestný poriadok praje gaunerom! (VIDEO)
Hnutie Republika kritizuje súčasnú vládnu koalíciu za boj proti kriminalite – podľa hnutia sa po novom na Slovensku kradnúť oplatí. „Oberiete štát o 25 „mega" a za „trest" budete musieť vydržať pár rokov nikoho neznásilniť či nezabiť... Dobré,... Čítať ďalej
21 | 12 | 2023 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik