GRANDIÓZNE FAUX PAS MATOVIČOVCOV! Veď čože je to 62 miliónov eur...
27 | 12 | 2023 I Dušan Janek

Tomáš Taraba si preťukol bravúrne finančné eskamotérstvo Matovičovej vlády. Jeho šafárenie na vakcínach stálo Slovensko „púhych“ 62 miliónov eur. Čo povedia na toto jeho skalní?

Škody na covid vakcínach nepostihli iba našu republiku. Štáty Európskej únie už likvidujú vakcíny v sume 4 miliárd eur. „Antisystémové a dezolátske“ hlasy, ozývajúce sa proti plytvaniu peniazmi odsudzovali racionálne zmýšľajúcich občanov a označovali ich za anarchistov a rozvracačov „demokracie.“ Päť vakcín na každého obyvateľa EÚ vrátane novorodeniatok je absurdným činom. Mocipáni si však urobili podľa svojho, natrieskali si prostredníctvom dotácií večne prázdne vrecká, na čo im slúžili štátne peniaze a nedbali na reči ľudí, ani odborníkov. Hotovo, vybavené...

Keď sa slovenská vláda po vymenovaní nového vedenia bližšie pozrela na čertovské zmluvy uzatvorené podareným ex-premiérom Eduardom Hegerom s Tiposom, vyšiel na svetlo sveta fakt, že si jeho zlý vtip s názovom Demokrati zaobstarala priestor v médiách. Z toho bolo zrejmé, prečo mala Hegerova a Matovičova koalícia takú úspešnú mediálnu propagandu. 2,5% netradičného zastúpenia pred parlamentnými voľbami musela byť platená spôsobom, ktorý koliduje s kostolným poriadkom.

Vláda si na situáciu posvieti a klepne bývalým „expertom“ po prstoch.

„Aj pre takéto rozšafné rozhodnutia predošlej vlády máme deficity vyššie ako Gréci. Do toho prirátajme stovky miliónov, čo poslali kamarátom na momky, vybraným kamarátom na nákup predražených testov. Práve preto SNS presadila, že si po novom roku zriadi vyšetrovanie manažovania celej Covid pomoci, vrátane mrhania finančným zdrojmi,“ zdvíha varovne prst Tomáš Taraba. 

Ťažké časy pre Naďa? Bude sa PREVEROVAŤ aj vojenský majetok darovaný na Ukrajinu
Najvyšší kontrolný úrad (NKÚ) SR v budúcom roku preverí napríklad darovaný vojenský majetok na Ukrajinu či fungovanie vodárenských spoločností. Skontroluje tiež hospodárenie prezidentskej kancelárie či štátnej Všeobecnej zdravotnej poisťovne... Čítať ďalej
27 | 12 | 2023 | Ivan Mihale

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!