Nemecko-ruský jasnovidec o budúcnosti. Čo sa stane?
22 | 12 | 2023 I Milan Laca

„Ľuďom sa bude najlepšie žiť v Rusku“.  Predpovede Wolfa Messinga na rok 2023, ktoré sa už začali napĺňať.

Splnené proroctvá

Počas účinkovania na javisku v berlínskom divadle Messing hovoril o začiatku druhej svetovej vojny. Zároveň padlo proroctvo o jeho konci - fašistov podľa Messinga čaká porážka. Predpovedal koniec vojny úplne presne, až na deň. V Novosibirsku, v roku 1943 , kam odišiel z Nemecka, dostal na jednom zo svojich vystúpení prejavov otázku, „kedy sa skončí vojna?“. Okamžite vyslovil dátum – 8. máj. Rok ešte vtedy jeho vnútorné oko nevidel.

„Nová etapa“, čo príde v roku 2023

Messinga požiadali, aby hovoril o vzdialenejšej budúcnosti. Všetko, čo mohlo byť po prelome nového tisícročia, sa vtedy zdalo nereálnym a zahaleným príliš hrubým rúškom tajomstva. Veštec však mal čopovedať aj o dvadsiatych rokoch nového milénia.

Pomyselné hodiny POSLEDNÉHO SÚDU sú neúprosné
Ručička symbolických hodín posledného súdu (Doomsday Clock), ktoré ukazujú, ako blízko je naša planéta k úplnému zničeniu, sa opäť neúprosne pohla v neprospech ľudstva. Pomyselné hodiny Posledného súdu odpočítavajú čas, ktorý zostáva našej... Čítať ďalej
18 | 12 | 2023 | Ivan Mihale

Najprv o Rusku a svete

Messing naznačil, že v rokoch 2022 a 2023 Rusko vstúpi do novej etapy. Krajina, podľa neho, začne prežívať obdobie krízy a vstúpi do medzinárodného súperenia. Hlavnými konkurentmi Ruska budú tak zámorské krajiny (napríklad Kanada a USA), ako aj blízki susedia (Čína). WMessing predpovedal, že napätie, ktoré medzi nimi vždy existovalo, sa len zintenzívni. Po skončení konfliktu však Rusko zažije oživenie a prosperitu.

A o svete ... a pandémii

Veštec hovoril aj o globálnej epidémii. Videl, že neznáma choroba si vyžiada mnoho ľudských životov, no zároveň následky tejto udalosti spojil s novým skokom vo vývoji lekárskej vedy, ktorý nastane po krízovej fáze – práve v našej dobe. Následkami pandémie bude najviac trpieť Európa. Predpovedal zhoršenie ekonomickej situácie v dôsledku epidémie v mnohých krajinách. Európa sa však, podľa jeho názoru, utopí v problémoch, ktoré nedokáže vyriešiť. Európske krajiny si uvedomia, že sú v stave vzájomnej závislosti a nemajú žiadnu ekonomickú výhodu.

Kde sa bude dobre žiť? 

Keď Messing hovoril o svetovej politike a ľudskom blahu, zdôraznil, že v budúcnosti sa bude ľuďom najlepšie žiť v Rusku. Mnoho ľudí z iných krajín sveta sa tam bude chcieť presťahovať, aby žili v pohodlí a blahobyte.

Kríza Západu

Veštec predpovedal Západu bezprostrednú krízu. Viac ako raz povedal, že Európa padne a skončí na „geopolitickom dne“. „Osudom Európy je stať sa slabou a závislou“. Amerika sa tiež mnohonásobne oslabí a zníži svoj vplyv vo svete. Veštec spájal rozpad Spojených štátov s ich neuváženým vstupom do akéhosi svetového konfliktu. Povedal, že spojenci USA zmenia svoj postoj, len čo budú cítiť, že Amerika oslabla. Stane sa tak, podľa jeho názoru, po kolapse ekonomiky a kvôli vnútornými rozbrojmi medzi ľuďmi a vládou. 

Príde muž, ktorý ovplyvní svet

Messing videl novú, jasnú a silnú postavu, ktorá príde do Ruska. Môže to byť múdry duchovný vodca alebo dokonca prorok s vizionárskym pohľadom do budúcnosti. Vytvorí si svoj vlastný systém vedomostí a zhromaždí okolo seba mnoho nasledovníkov , vrátane z celého sveta. To vytvorí základ nového svetového poriadku, založeného na spravodlivosti a partnerstve bez vojen, konfliktov, podvodov a krádeží.  

Čo si o tom myslieť?

Bez ohľadu na to, aké zaujímavé a realistické môžu byť predpovede Wolfa Messinga, nemali by ste ich brať doslovne a očakávať ich zo dňa na deň. Skúsenosti naznačujú, že obdobie, keď sa naplnia, možno posunúť dopredu do budúcnosti. Kľúčové udalosti sa nemusia nevyhnutne stať v 2023, možno v tomto čase bude proces iba spustený a výsledky uvidíme v roku 2024 alebo dokonca 2025.

Rok 2023 plný smútku! Opustili nás Juraj Jakubisko, Daniel Heriban, aj ďalšie významné osobnosti
Výberová chronológia úmrtí slovenských osobností v roku 2023. JANUÁR 8. januára - Vo veku 91 rokov zomrel bývalý lyžiar Ladislav Harvan, ktorý pôsobil ako ústredný rozhodca a technický delegát Medzinárodnej lyžiarskej federácie. Bol... Čítať ďalej
19 | 12 | 2023 | Gabriela Fedičová/TASR

Vážení naši čitatelia!

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik