VEĽKÁ TRAGÉDIA Auto v strome, vodič nemal šancu! (FOTO)
16 | 12 | 2023 I Diana Zaťková

V Bratislave na Košickej ulici sa včera večer pre 21.30 h stala tragická dopravná nehoda. Informuje o nej bratislavská polícia na sociálnej sieti.

“Podľa doterajších informácií na Košickej ulici z doposiaľ presne nezistených príčin narazilo vozidlo zn. Škoda Fabia do stromu vedľa vozovky,” spresňujú policajti.

Na miesto bola privolaná rýchla zdravotná služba, no aj napriek snahe záchranárov sa im vodiča oživiť nepodarilo.

“Vyšetrovaním presných príčin ako aj okolností tejto nehody sa zaoberajú policajti príslušného útvaru Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave,” dodáva polícia.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

OBROVSKÝ POŽIAR v spaľovni v Prešove je už pod kontrolou: Kurilovká ďakuje všetkým zložkám (FOTO)
V piatok pred polnocou prijalo mesto Prešov správu o veľkom požiari na Jilemnického ulici. Požiar vznikol pravdepodobne v priestoroch skladu horľavých látok spoločnosti Fecupral. Na mieste boli záchranné zložky a množstvo hasičskej techniky, požiar... Čítať ďalej
16 | 12 | 2023 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik