Chystá sa zhromaždenie ZA koalíciu, PROTI opozícii! (VIDEO)
15 | 12 | 2023 I Eka Balašková

Bývalý poslanec Peter Marček zvoláva v stredu, 20. decembra zhromaždenie na podporu vlády Roberta Fica. Ide o odpoveď na opozičné aktivity v uliciach.

Od čias, kedy Peter Marček pôsobil ako poslanec uplynulo už viac, ako jedno volebné obdobie, no aktívny je stále. Zväčša ako organizátor rôznych zhromaždení. Marček zvoláva zhromaždenie aj tentokrát, v stredu, 20. decembra.

„Nevadí vám, čo tu robia progresívci?“ pýta sa Marček stojac na bratislavskom Námestí slobody.

Bol sa tam pozrieť na opozičný protest a konštatuje, že pódium bolo obrovské, ako v časoch protestov Za slušné Slovensko.

UNAS pokračuje v blokáde priechodu Vyšné Nemecké, púšťa dva kamióny za hodinu
Únia autodopravcov Slovenska (UNAS) pokračuje na hraničnom priechode Vyšné Nemecké - Užhorod štvrtým dňom v blokáde vstupu kamiónovej dopravy z Ukrajiny na územie SR. Od stredy (13. 12.) 19.00 h došlo k čiastočnému uvoľneniu a protestujúci púšťajú... Čítať ďalej
14 | 12 | 2023 | Gabriela Fedičová/TASR

„Opäť chcú urobiť majdan a rozvrátiť slovenskú zem. Toto im nesmieme dovoliť a preto vás všetkých srdečne pozývam sem, pred Úrad vlády, na Námestie slobody, 20. decembra medzi 12:00 a 16:00,“ pozýva Marček s tým, že touto formou chce vláde poďakovať za ich aktivity.

Peter Marček

Asi mnohým napadne, že podpora vlády je nezmysel. Marček však vysvetľuje, že je veľmi dôležité ukázať, že progresívci nie sú takí silní, ako sa snažia pôsobiť na námestiach.

„Oni tam naženú všetkých svojich z mimovládok, nadácií a tí sú povinní prísť. Študentov si kupujú za kredity a podobne. Toto nesmieme dovoliť,“ uzatvára Marček a pripomína, že zhromaždenie bude už 20-teho decembra medzi dvanástou a šestnástou hodinou pred Úradom vlády.

Bude Markíza znovu informovať o dezolátoch v uliciach, či RTVS o pár účastníkoch?

OPOZÍCIA NIEČO CHYSTÁ! A opäť bez Igora Matoviča!
Spoločné vyhlásenie predstaviteľov strany Sloboda a Solidarita, hnutia Progresívne Slovensko a Kresťanskodemokratického hnutia sa uskutoční dnes, t. j. vo štvrtok 14. decembra o 11.00 h v tlačovej miestnosti Národnej rady SR, Námestie A. Dubčeka 1... Čítať ďalej
14 | 12 | 2023 | Gabriela Fedičová/TASR

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik