Opozičné Svätoplukove prúty nedržia spolu. MATOVIČ obviňuje SULÍKA
13 | 12 | 2023 I Dušan Janek

Slovensko žije protestami znudenej opozície. Tá sa pustila do celoslovenských maratónov a hovorí, že hlavným dôvodom týchto podujatí je protiprávnosť zrušenia Lipšicovej špeciálnej prokuratúry. Problém je však v tom, že pevnosť týchto subjektov sa podobá na pevnosť Svätoplukových prútov. Našťastie záškodník z tejto svätej štvorice je pomerne zhovorčivý, takže sa nebál vyjadriť, kde je problém.

Mimochodom, na margo veci, Igor Matovič vo svojom príhovore nezabudol povedať, že je presvedčený, že voľby vlastne nedopadli tak, ako dopadli, ale dopadli úplne inak. Vzhľadom na jeho permanentné vízie sa tomu ani netreba čudovať.

Igor Matovič, pôsobiaci v posledných dňoch až nebezpečne strhane baví bludmi tak jednu stranu spoločnosti, ako druhú. Zabudol však, že svojou neschopnosťou priznať si chyby, ktoré mu podpílili konár, na ktorom pohodlne sedel, uškodil najviac sebe. Zbytočné sú rady zo strany opozície, jeho bývalí kamaráti to už pomaly vzdávajú, hoci robia, čo môžu. Bez Igorovej pomoci sa budú ešte dlho túlať ulicami.

Kto má skutočne vinu za nechtami? Matovič to vidí po svojom

„Richard Sulík vnášal informácie mafiánovi Kočnerovi počas voľby generálneho prokurátora, hoci vedel, ako veľmi jeho premiérke záležalo, aby mafia voľby neovplyvňovala. Na trinástich raňajkách mu ako druhý najvyšší ústavný činiteľ podával zvodky o dianí v koalícii,“ šíri zaujímave informácie Matovič. Odkiaľ tieto do bodky presné informácie bývalý premiér má, povedať nestihol.

Matovič neuznáva odpustenie. Prečo by aj...

Varovne zdvíhajúc prst smerom k Sulíkovi opiera sa o ďalší „fakt.“ Ak by tak arogantný Sulík nekonal, euroval by uspel, čo by zamedzilo pádu eurozóny. „Za dva dni po povalení vlády bol euroval aj tak schválený. Eurozóna sa nerozpadla a Grécko už nie je chorý prvok.“

Igor Matovič nevidí problém v sebe a nepovažuje sa za element nesúdržnosti. Niečo také je podľa neho charakteristické len tým druhým. V tomto prípade tomu, kto ho dostal do politického mlynu diania. „Počas účasti vo vláde po voľbách 2020 sústavne rozoštvával jej súdržnosť zvnútra. Zároveň vynášal informácie mafiánovi Haščákovi a za svoje služby a služby poslankyne Cigánikovej si pýtal od mafiána Haščáka úplatky. Napriek tomu, že verejne sľúbil, že nikdy nepodporí pád Hegerovej vlády, dohodol sa s celou opozíciou (vtedy Fico, Pellegrini, Taraba a Mazurek) na jej povalení, čo sa mu a podarilo.“ Matovič hovorí o nepádnosti Sulíkovho argumentu, keď spomenul, ako sa predseda SaS opovržlivo vyjadril, keď povedal, že Heger nebojuje voči korupcii a mafii.

Ide sa štvať do ulíc! Ale čo čakali " bývalí pokrvní bratia" Igora?
Igor nelení a dáva svojim bývalým pokrvným bratom, z ktorých rád vzišiel, do tela. A čo Riško? Keby mal vlasy, tak by si ich trhal. Dnes, pred Úradom vlády v Bratislave sa chystá pokračovanie rebelského maratónu. Protestovať sa bude proti rušeniu... Čítať ďalej
12 | 12 | 2023 | Dušan Janek

Kto môže za úspech dnešnej koalície? Hádajte

Samozrejme, že je v tom Matovič nevinne. Vinný je jeho bývalý súpútnik Sulík. Je skalopevne presvedčený, i keď tomu v podstate nič relevantné nenaznačuje, že za víťazstvom Smeru stoja zelení liberáli. „Opäť v záujme a zrejme aj na objednávku mafie tentokrát plní úlohu rozbiť jednotu opozície v boji proti rušeniu ÚŠP blokuje spoločný postup pri protestoch opozície a tým demoralizuje ľudí. A zabezpečuje, aby protesty neuspeli. A mafii sa ÚŠP podarilo zrušiť. Že to slepí stále nevidia, ma mrzí“ šíri svoj chudobný a stále chudobnejší slovník hviezda slovenskej politiky, Igor Matovič. Mnoho ľudí mu závidí jeho sebavedomie a presvedčenie o neomylnosti. Hoci toto koliduje so zdravým rozumom. Už dávno.

P.S.: neberte so sebou deti. Ak by prišiel ujo Igor, malo by to na ne trvalé následky.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!