Hlas ľudu: Kto bude prezidentom? Fico? Pellegrini? Danko?
12 | 12 | 2023 I Mária Škultétyová

„Keď ma nahnevajú, tak aj ten plot im podpálim.“ Týmto známym výrokom hybského zbojníka Pacha Danko V politike odpovedal Dírerovi na otázku, či bude kandidovať za prezidenta.

Istý čas sa mi zdalo, že predseda SNS sa mimo parlamentu trošku „dovzdelal“ a učlovečil. Dokonca som o tom aj čosi napísala. Postupne však prichádzam na to, že vstupom do vlády  mu príliš narástlo sebavedomie.  Dáva to najavo vždy, keď otvorí ústa. Možno by sme mu mali bozkávať nohy zato, že Fico zložil vládu.

Možno s tým Pachom má niečo spoločné. Tak sa pozrime, aký Danko je

Povedala by som, že sa správa ako neriadená strela. Bez frndžalice vybuchne aj tam, kde to nečakáme. Je prostoreký. Čo na srdci, to na jazyku. Nepovie len to, čo nevie. Takých novinári milujú. Má rád Fica, najradšej by ho videl ako prezidenta. Pellegrini ho o podporu nepožiadal. Stále ešte nepovedal o svojej kandidatúre. 

Ak by  sa stal prezidentom, Danko sa obáva, že Hlas zanikne, lebo nemá dvojku ani trojku. Je zaujímavé, že sa nebojí o osud svojej strany. Ktovie, ako by SNS dopadla, keby pred voľbami nepozbieral a nezaradil na jej kandidátku iné, národne orientované strany. Ale to by sme všetci dopadli ináč. Ako, to si radšej ani nepredstavujem.

Kto bude prezidentom? Fico? Pellegrini? Danko?

O SNS sa nebojí ani v prípade, ak by uspel v eurovoľbách. Najlepšie by bolo, keby bol trojjediný - ako kedysi Edko Vodka. Lebo byť predsedom SNS, podpredsedom NR, prípadne aj europoslancom, ak boh dá, to chce nadľudské sily.

A to ešte nehovorím, čo bude, ak bude prezidentom. Aj keď nemá prezidentské ambície, predsedníctvo strany chce postaviť vlastného kandidáta. A kto iný by to mal byť, ak nie on?! „Keď nás tlačia do kúta, my sa nedáme. My nie sme do počtu, my nie sme Pionierska organizácia Smeru. Rozmýšľam, kto z nás troch bude prezidentom. Fico? Pellegrini? Danko? Môže sa stať, že sa nahnevám a pôjdem do toho,“  končí úvahu o postavení SNS a prezidentovi Dankovi.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

NEHORÁZNA AROGANCIA! Neboli úspešní vo voľbách, tak ÚTOČIA NA VLASTNÝ ŠTÁT! Máme ich mená
AJ TAKÍTO EUROPOSLANCI ZASTUPUJÚ SLOVENSKO V EP! Slovenskí europoslanci v EP zo strán PS, Demokrati, Jablko, KDH - jednoducho Štefanec, Šimečkovci, Bilčíkovci, Hojsíkovci, za mediálnej podpory prezidentky Slovenska a kandidáta na post prezidenta,... Čítať ďalej
11 | 12 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik