AKTUÁLNE V najbližších hodinách NEPÔJDE internet ani televízia: Vieme, kde bude VÝPADOK
11 | 12 | 2023 I Diana Zaťková

Dvaja slovenskí telekomunikační operátori ohlásili v najbližších hodinách výpadok svojich služieb. Zákazníci by sa mali pripraviť predovšetkým na problémy s nefunkčným internetom a televíziou, informuje zoznam.sk. 

Prvým operátorom je ten najmladší, ktorým je 4ka. Svojich zákazníkov informuje o plánovaných servisných prácach, ktoré budú prebiehať dňa 12.12.2023 v čase medzi 00:00 a 06:00 hod., čiže už o pár hodín. 

“Dôjde k nedostupnosti koaxiálnych služieb (internet a káblová televízia) v Bratislave pre lokalitu Devínska Nová Ves. Ospravedlňujeme sa vopred za akékoľvek nepríjemnosti, ktoré by táto údržba mohla spôsobiť,” uvádza operátor 4ka na svojom webe.

Výpadky bude mať aj Orange

Operátor Orange na svojej stránke tiež informuje o nadchádzajúcich komplikáciách. Konkrétne ide o plánované práce na strane spoločnosti Slovak Telekom, ktoré budú mať dopad aj na službu Orange Doma (internet, televízia). Výpadok sa bude týkať viacerých lokalít, ich zoznam nájdete nižšie na obrázku.

vypadok orange

Zdroj: Orange

Pokiaľ v uvedených hodinách plánujete používať internet alebo televíziu, pripravte sa na značné obmedzenia.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

ŠIMEČKOVI zostali oči pre plač: Pellegriniho odmietnutie NEZVLÁDA
Michal Šimečka, „hlava“ progresívcov, nevie odpustiť predsedovi strany HLAS – SD racionálne rozhodnutie a chodí plakať od Bruselu na slovenské námestia. Hrá sa na revolucionára, presviedča deti a kvázi intelektuálov z bratislavskej kaviarne k... Čítať ďalej
11 | 12 | 2023 | Dušan Janek

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik