Branislav Becík sa nezdržal! Matovič je narušený jedinec (VIDEO)
08 | 12 | 2023 I Eka Balašková

Predseda Nitrianskeho samosprávneho kraja Branislav Becík (HLAS - SD) ostro naložil poslancovi Igorovi Matovičovi (OĽaNO), ktorému nie je nič sväté. Ani predvianočný čas a sv. Mikuláš, ktorého Matovič doslova zneuctil. Matovič je podľa Becíka narušený jedinec, ktorý kvôli pozornosti urobí čokoľvek. Je schopný pokaziť nevinným deťom sviatok a svoju nenávisť preniesť kdekoľvek a na kohokoľvek. 

Igor Matovič pokazil deťom jednej zo slovenských škôl sviatok sv. Mikuláša. Deti prišli zaspievať poslancom NR SR. Po tom, ako sa šéf NR SR Peter Pellegrini (HLAS - SD) deťom za pekné vystúpenie prišiel osobne poďakovať, Matovič na neho zaútočil rovno pred deťmi a pani učiteľkou. Pellegriniho označil ako klamára a prihovoril sa aj k učiteľke, ktorá s deťmi prišla. Jej reakcia bola adekvátna situácii. 

Na Matovičov výstup reagoval na sociálnej sieti aj Branislav Becík, predseda Nitrianskeho samosprávneho kraja.

„Vianočný čas má byť pre každého posvätný. Len narušený jedinec, akým je Matovič, ktorý v bezhraničnej túžbe po pozornosti urobí čokoľvek, dokáže tento sviatok pošpiniť - a to ešte priamo pred deťmi. Rešpektujem každý iný politický názor, ale nie je mi ľahostajné, ak niekto šliape po našich hodnotách a tradíciách,“píše na Facebooku pod veľavravnou fotkou Branislav Becík.

„A ak sa čudujete, že Slovensko sa za posledné tri roky prepadlo na jednu z najchudobnejších krajín v EÚ, pozrite sa na tohto človeka, ktorý tu tri roky vládol,“ uzatvoril predseda Nitrianskeho samosprávneho kraja.

Návšteva koledníkov je mikulášska tradícia

"Tak ako minulý rok, aj tento rok sa na Mikuláša v budove Národnej rady Slovenskej republiky spievali koledy. Návštevou nás poctili deti z Detského folklórneho súboru Čunovský kŕdeľ. Svojím vystúpením v pléne vyčarili úsmev všetkým poslancom, ktorí ich odmenili potleskom,"uvádza facebooková stránka NR SR, podľa ktorej chcel Peter Pellegrini dodržať aj ďalšiu tradíciu - rozsvietenie vianočného stromčeka pred budovou NR SR, čo mu znemožnilo nevydarené Matovičovo protestné zhromaždenie. 

Matovič odprezentoval svoj intelekt

Slováci s úžasom mohli zhliadnuť video, na ktorom Peter Pellegrini ďakuje koledníkom v NR SR za to, že priniesli kúsok vianočnej atmosféry.

Do prostredia, v ktorom sa väčšinou odohrávajú náročné rokovania a tvrdé diskusie a občan je svedkom aj veľmi neštandardného správania politikov, aké často predvádza práve Igor Matovič. 

„Deti aby ste vedeli. Tento pán je klamár... ,“ prihováral sa deťom, ktoré sa mu už otáčali chrbtom potom, ako sa im predseda parlamentu Peter Pellegrini poďakoval. 

Diskusia prebehla aj medzi Matovičom a vedúcou folklórneho súboru, ktorá deti sprevádzala. 

Matovič potom, ako slovne zaútočil na Pellegrinniho adresoval zopár slov: „Pani vy ste veľmi trápna. Takto zneužiť deti, to je naozaj hanba,“ povedal.

Matovič sa asi ZBLÁZNIL. Pozrite na jeho KONANIE
V stredu do parlamentu zavítali deti z folklórneho súboru, oblečené v krojoch spievali a koledovali. Predseda parlamentu Peter Pellegrini im za vystúpenie na pôde Národnej rady SR poďakoval a potom nastúpil Matovič. Pristúpil k folklórnemu súboru,... Čítať ďalej
07 | 12 | 2023 | Ivan Mihale

Vážení naši čitatelia, 

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik