Soročinová z Dubaja o Sulíkových prešľapoch: EXISTUJÚ DÔKAZY a budú mať PRÁVNU DOHRU! (VIDEO)
02 | 12 | 2023 I Dušan Janek

Monika Sofiya Soročinová pozdravila z klimatickej konferencie OSN COP 28, ktorej sa zúčastnili lídri z celého sveta. Jednou z krajín, ktorá má zastúpenie na tejto konferencii je aj Slovensko. Členka strany Smer – SSD si neodpustila pár ironických poznámok na adresu predsedu strany Sloboda a Solidarita.

Jej slová potvrdili, že na Slovensku momentálne veľmi rezonujúca téma len tak ľahko nedorezonuje „Chcela by som pozdraviť pána poslanca Sulíka.“ Urobila to priamo z miesta, kde bol pozemok, na ktorom mal byť pôvodne postavený slovenský pavilón, no nestalo sa tak.

„Mimochodom, pán Sulík, vaše klamstvá o výstave EXPO a urážky organizátorov sú slávne už aj tu, v Dubaji, čo veľmi neprospieva partnerským vzťahom medzi Slovenskom a Spojenými arabskými emirátmi. Verím, že táto téma bude čoskoro uzatvorená a spravodlivo zhodnotená tak, aby boli potrestaní tí, ktorí sú za tieto chyby zodpovední“, skonštatovala Monika Sofiya Soročinová.

Dobrá rada vláde Slovenskej republiky

„Neuzatvárajte s pánom Sulíkom žiadne mimosúdne dohody, ale aby starostlivo vysvetlila, čo sa v skutočnosti na EXPO 2020 dialo.“ Monika jednoznačne dokázala, že Slovenky nie sú len jedny z najkrajších žien na svete, ale že oplývajú aj inteligenciou a svedomím. Aspoň niektoré...

Pár slov na záver

Monika Sofiya Soročinová otvorene spochybnila tému o takzvaných zelený technológiách. „Žiadne zelené technológie nespasia planétu. Planéte pomôžu iba rozumní ľudia, ktorí budú činiť rozumné rozhodnutia a uzatvárať rozumné dohody.“

VLÁDA ZAKROČILA! Sulíkovci budú musieť platiť!
Dubajská aféra vyvolala na pôde parlamentu ostrú diskusiu. Hoci sa Richard Sulík snažil vykrútiť z nepríjemnej situácie, jeho argumenty nezaznamenali u vlády úspech. Smer – SSD mieni zvolať mimoriadnu schôdzu na 30. novembra, na ktorom sa bude... Čítať ďalej
30 | 11 | 2023 | Dušan Janek

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!