Andrej Danko sfúkol Michala Šimečku: „Ak Šimečka smrdí americkým dolárom, nech to povie (VIDEO)
29 | 11 | 2023 I Gabriela Fedičová

Andrej Danko, predseda strany SNS doslova sfúkol v rozhovore pre portál Ereport Michala Šimečku, predsedu strany Progresívne Slovensko. Danko vyzval Šimečku, že keď smrdí americkým dolárom, nech to povie. Predseda parlamentu je presvedčený, že George Soros vytvoril systém pre rozvrat. 

Soros vytvoril systém pre rozvrat, tvrdí Andrej Danko

V prvej časti rozhovoru Andrej Danko vysvetlil, čo tým myslí, keď upozorňuje na Georgea Sorosa.

„Soros a jeho okolie vytvorili systém, ktorý im dovolí rozvracať základy štátu. Ak národ rozvadíš a nájdeš tam zradcov,“ vysvetľuje Andrej Danko.

Podstata rozvratu je podľa neho podporovať minority. Keď sa tie finančne podporujú, stavia to ľudí proti sebe, tvorí sa konflikt a to je to, z čoho podľa Danka mimovládky ktoré zakladal americký magnát, ťažia.

Líder SNS tiež vysvetľuje, že nikto tu nechce rasizmus.

„Nikto tu nechce násilie na ženách a potláčanie ich práv“.

Mimovládky by mali v spoločnosti podľa A. Danka svoj zmysel.

Avšak niektoré sú podľa neho podporované účelovo. Rovnako je to aj s LGBTI témami. „Na SNS útočia, lebo ministerka povedala, že my nebudeme podporovať LGBTI pochody; ale radšej dáme peniaze do Terchovej na festival,“ vysvetľuje líder SNS.

Kto je platený zo zahraničia?

„Chceme zákon, aby sa označil človek, ktorý poberá peniaze zo zahraničia. Napríklad z USA. Máme tu rôznych ľudí a oni budú musieť povedať, či tá túžba po demokracii je daná túžbou po rozvoji Slovenska. A tá kritika niekoho, kto buduje to národné, či je hnaná financiami zvonka,“ myslí si Andrej Danko.

V rozhovore tiež pripomína, že on sám bol mnohokrát obvinený, že je ruský agent. „Ale ak napríklad Šimečka smrdí americkým dolárom, tak nech to povie. Nech povie, kto financoval jeho vzdelanie. Ako je financovaná jeho strana. Títo ľudia sú financovaní na rozvracanie,“ tvrdí líder SNS.

Médiá a spriaznení politici

 „V televízii, štyri prvé otázky sú, aký som idiot a potom ide pozitívna otázka na môjho súpera,“ hovorí bývalý predseda parlamentu a dodal, že prehodnotil komunikáciu s médiami.

Danko je presvedčený, že ich politickí súperi sú s médiami poprepájaní.

Líder SNS nešetril ani prezidentku Zuzanu Čaputovú.

„Čím väčšie motovidlo sa stane prezidentkou, tým je to pre nich lepšie. Ona sama je nešťastie, ktoré v živote nič nerobilo. V advokátskej komore mala podvodne prax. To poviem s plnou vážnosťou pretože som bol advokát 15 rokov. Naliali do nej milióny, vytvorili z nej paničku… ten fotograf čo bol jej partner, dostal peniaze od slovenskej Pošty za portrét…“ vysvetľuje Andrej Danko.

VIDEO:

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

 .