MIMORIADNE! Po násilnom útoku v Šali sú traja mŕtvi a dvaja zranení ľudia
27 | 11 | 2023 I Ivan Mihale

Po násilnom útoku v bytovom dome v Šali sú traja mŕtvi a dvaja zranení ľudia. Na sociálnej sieti o tom informuje Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR.

V byte na štvrtom poschodí boli piati ľudia, štyria skončili s bodnými poraneniami. Jeden muž následne vyskočil z okna, pravdepodobne išlo o samotného útočníka.On a ďalší dvaja na mieste zomreli. Zvyšní dvaja skončili v nemocnici.

Útočník vyskočil z okna

Tragédia sa odohrala na Hollého ulici v pondelok (27. 11.) ráno krátko po 5. 00 h. v byte na štvrtom poschodí.
Podľa informácií ta3 sa hrôza odohrala v jednom z bytov na Hollého ulici. Dve dobodané osoby previezli do nemocnice, ďalšie dve osoby útok neprežili. Útočník zomrel po tom, čo vyskočil z okna. Podľa TV JOJ záchranárov zavolala ranená žena, ktorá mala byť dobodaná v byte.

Podľa portálu tvnoviny.sk bol útočníkom 23-ročný muž, ktorý nožom zaútočil na svoju rodinu - matku, otca a brata.

Na tragédiu reaguje aj minister vnútra

"ZOBUDILI SME SA DO TRAGICKÉHO RÁNA

Dnes ma na summite V4 v Maďarsku zastihla správa o tragédii v bytovom dome v Šali, kde po násilnom útoku zomreli 2 osoby a ďalšie dve boli prevezené do nemocnice s poranením hrudníka," píše Matúš Šutaj Eštok na Facebooku. "Na miesto činu smeruje krajský výjazd, ktorý ma bude informovať o ďalšom postupe. Polícia urobí všetko pre to, aby sa tento hrôzostrašný čin objasnil. Pozostalým vyjadrujem úprimnú sústrasť," doplnil Eštók.

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik