ČURILLOVCI si žili z peňazí obyčajných ľudí ako prasce v žite!
27 | 11 | 2023 I Dušan Janek

Čurillovci, terč ministra vnútra majú svojho diablovho advokáta. Aby sa zločinná banda, ktorá sa dopúšťala morálnych zvrhlostí počas výsluchov dokázala brániť, najala si arabského plnokrvníka z rád právnickej komory. Počúva na meno Peter Kubina. Tohto doktorka práv nedotuje však nikto iný, ako policajné odbory. Ako je možné, že nemohol byť tento renomovaného právnik odmenený zo svojho? Veď sa príjmy Čurillovcov rovnali príjmom ministra!

Možno míňali príliš veľa peňazí na alkohol, ktorý im uľahčoval vyšetrovanie

Ako je už známe, Čurillovcom sa najlepšie vykonávali ich inkvizičné procesy, keď čo to popili. Asi aj to bola jedna z príčin, prečo vraj nezostali Mašinovi peniaze na právnika. Minister vnútra mu síce obmedzil prístup k financiám tým, že ho o určitú časť príjmu obral. Ani to by však nevyprázdnilo jeho vrecká natoľko, aby si nemohol nájsť dobrú právnu ochranu.

Objavil sa spasiteľ

Z ničoho nič sa na scéne ukázal bývalý minister vnútra Mikulec. Tomu skrsol v hlave nápad založiť zbierku na základe princípu Donio. Advokát Kubina začal zahmlievať a vypustil do éteru informáciu, nesúvisiacu s realitou. Vymyslel si bájku o plate kamaráta Čurillovcov Mašinu a prihovoril sa za to, aby bol jeho zverenec znova povolaný do výkonu svojej služby, akokoľvek špinavo túto prácu predtým vykonával. Nezabudol zabudnúť, že i tak diskrétny údaj, akou je výška mzdy, bol verejnosti dobre známy. A že si Mašina nemohol sťažovať, je každému jasné.

Mašin, ako súčasť chudoby

Kto by neľutoval Kubinovho zverenca. Tristných 4. 350 € predsa nie je nič na závidenie. Je to „až“ o 150 € menej, ako zarábal Hamran. Len pre porovnanie, plat ministra má v priemere 4. 600 €. No neľutovali by ste chudáka Mašinu? Veď priemerný Slovák zarába vraj 1. 200 €. Prinajlepšom... Tak prečo si sťažovať a neprispieť čurillovskej mafii, aby sa dostal jeden z ich členov z blamáže.

Vieme, že právnici nestoja najmenen, ale...

Kto už mal tú česť spolupracovať s advokátmi vie, že sa im štúdium práva, hoci to nie je určite najľahšia humanitná disciplína, oplatí. Peter Kubina si však vie zapýtať naozaj mastnú sumu. Avšak, ak vám zaplatia výdaje na obhajobu samotné policajné odbory, nie je prečo sa nesmiať od ucha k uchu. Daná skutočnosť je síce zákonom nenapadnuteľná, no spravodlivosť pri takýchto kauzách nemôže mať iba zastrené oči, ale i zapchané uši, ústa a zviazané ruky. Pritom bývalá koalícia hovorila stále dokola, že zástancom spravodlivosti rozviaže ruky a dá skrivodlivosti po prstoch. Evidentne sa tak stále nedeje.

... A spravodlivosť pre všetkých!

Verme, že spravodlivosť precitne a začne stínať svojim mečom hlavy. Dúfajme, že Kubinovi „Apači“ prídu o všetky svoje výhody a ešte dlho neuvidia lúče slnka zo svojich ciel. Lebo práve to by bolo adekvátnou odmenou za ich činy. Iba vrátiť svoje podĺžnosti voči verejnosti totiž nestačí.

Šokujúce detaily o elitných platoch elitných vyšetrovateľov
Neuspeli! Policajt Ján Čurilla a jeho právny zástupca Kubina s neodkladným opatrením neuspeli – súd zamietol ich návrh. Šokujúce detaily o elitných platoch elitných vyšetrovateľov zverejnil UDr. Martin Ribár – predseda OZ ZA DEMOKRACIU A PRÁVNY... Čítať ďalej
24 | 11 | 2023 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Zdieľať tento článok