Krescanko Dibáková sa PREDVIEDLA: AGRESÍVNI SLOVÁCI dosiahli svoje! (VIDEO+FOTO)
25 | 11 | 2023 I Eka Balaskova

Jana Krescanko Dibáková je jednou z tých novinárok, o ktorých súčasní vládni politici hovoria, ako o aktivistických. V praxi to znamená, že vo svojich reláciách pravidelne manévruje diskusiu v prospech jedného z diskutujúcich, pričom je jasný jej osobný názor. Na sociálnej sieti sa objavilo video, kde moderátorka Krescanko Dibáková len potvrdzuje svoju politickú zaujatosť.

Moderátorka TV JOJ si sťažuje, že po voľbách sú ľudia v diskusiách agresívnejší a že je problém získať do diskusie politikov. Tí sa podľa nej boja konfrontácie. Podala si tiež tzv. národné menu, ktoré je už nejaký čas terčom vtipov a kritiky jej kolegov a opozičných politikov. Na internete baví aj video komika Fera na túto tému. O čom vlastne je národné menu seriózne vysvetlil Richard Takáč (Smer-SSD), minister pôdohospodárstva.

Povolebná zmena spoločnosti

„Hlavne agresívnejšia časť Slovákov má pocit, že oni dosiahli to svoje a budú sa za to biť,“ hovorí vo videu Kresťanko Dibáková s tým, že rétorika politikov voči novinárom na sociálnych sieťach je „trošku“ nenávistná. To sa podľa nej premieta do reakcií bežných ľudí, ktorí sa agresiou politikov voči novinárom cítia „posilnení a posmelení“.

Má problém so všeličím

Dibáková si tiež sťažuje, že je problém dostať do relácií niektorých hostí, zvlášť koaličných politikov.

„Trošku sa to zlepšuje, ale je to naozaj veľká práca. Niektorým ministrom sa ešte stále vôbec nechce chodiť, pretože sú v pozícii, že sa môžu ocitnúť v nejakom konflikte, alebo sa im zatiaľ nechce tie svoje ciele obhajovať,“ myslí si moderátorka, ktorá zrejme nepripúšťa, že sa im nechce „bojovať“ so stokrát vyvrátenými argumentami vydávanými za pravdu.

Čo robia svetové hviezdy s ruským občianstvom?
Depardieu to nezachytil, Seagal nakrúca film o Severnom vojenskom okruhu a Oreiro možno zostane bez pasu. Čo robia zahraničné hviezdy s ruským občianstvom? Príbehy hviezd, ktorým s pompou udelili ruské občianstvo. Prišli, privítali ich Cesty... Čítať ďalej
22 | 11 | 2023 | Milan Laca

... Aj s národným menu ...

Jojkárska tvár netuší, čo by malo byť v národnom menu. Hoci etnologička Nadaská by doň rozhodne zaradila zemiakovú placku, pretože všetko ostatné sme si priniesli zo zahraničia, alebo čo zahraničie prinieslo k nám.

„Vlastne v podstate ani tá zemiaková placka. Lebo aj tie zemiaky nám sem priniesol Krištof Kolumbus,“ uvažuje vo videu Krescanko Dibáková.

Komik Fero a minister odpoveď poznajú

„Teraz máme takú novinku, porád taká, že „zakysanková pizza“! To by vás trochu pokrčilo, že zdulo. Mám takú, že žinčicu,“ uťahuje si vo videu komik Fero z národného menu. Ten by tam zaradil tiež napríklad kapustu a borovičku, hoci tú len pre nevodičov.

„Bryndza, ovčie a kozie syry a mlieka... Biele zlato, na ktoré Slováci nedajú dopustiť, vďaka čomu celú produkciu spotrebujeme doma,“dáva tip na zaradenie minister pôdohospodárstva Richard Takáč (Smer-SD). Ten po stretnutí s farmármi hovorí aj o tom, že národné menu je v prvom rade o podpore domácej produkcie.

Facebook / Janka Krescanko Dibáková
Facebook / Bryndza z Lúžnej
Tentokrát sa komik Fero Joke neštylizoval do vlakovej sprievodkyne, ale  riešil národné menu v pizzérii
Tentokrát sa komik Fero Joke neštylizoval do vlakovej sprievodkyne, ale riešil národné menu v pizzérii
Zdroj: FB/Fero Joke
Richard Takáč s mrkvou na medvede
Richard Takáč s mrkvou na medvede
zdroj: reprofoto FB RT
Tentokrát sa komik Fero Joke neštylizoval do vlakovej sprievodkyne, ale  riešil národné menu v pizzérii
Richard Takáč s mrkvou na medvede

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Andrej Kiska mení smer! Odpadnete na čo sa dal! (FOTO)
Na čo som sa to znova dal? Začína svoj post na sociálnej sieti exprezident Andrej Kiska. Odpadnete, čo zverejnil. Z príspevku je jasné, že Andrej Kiska mení smer. Na čo som sa dal? Pýtal som sa sám seba, keď som prisľúbil prednášku o móde a... Čítať ďalej
24 | 11 | 2023 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik