Hlas ľudu: Viete, podľa čoho sa pozná Slovák vo svete? Ako jediný člen národa se.e si do vlastného hniezda
24 | 11 | 2023 I Mária Škultétyová

Nie je to pekná vizitka, ale je to tak. Vlastenectvo a národná hrdosť sú minulosťou. Chcete dôkaz? Stačí sledovať, čo robia naši europoslanci v Bruseli. Keď taký Hojsík vyzýva európske inštitúcie, aby zasiahli voči Ficovi, nie je to len šliapanie po demokracii, ale riadne kydanie do vlastného hniezda. A keď Nicholsonová povie, že kvôli Ficovi prídeme o eurofondy, ako ináč to nazvať ako okydávanie Slovenska?

Zastavte Fica

Čo si máme myslieť, keď Hojsík, Nicholsonová,  Jurzyca, Štefanec, Bilčík, Lexmann, Mihál a Wiezik  vyzývajú európske inštitúcie,  aby ako detektívi sledovali každý krok Róberta Fica? Čo je Fico zločinec? Čo vykonal? Je nesvojprávny, aby mu  diktovali ten ich jediný správny názor?

A my ako národ, akú my máme povesť vo svete? Čo o nás roztrubujú hlásne trúby v Bruseli? Čo hovoria naši  europoslanci? Že sme chudobní duchom, sme nemajetná bedač, národ krpčiarov a drotárov. Sme zaostalí, nevychovaní, nevzdelaní. Akoby sme len včera vyšli z jaskyne. Pokojne si zvolíme Fica a do europarlamentu Beňovú, Blahu, Danka a Uhríka. Takýmto obrazom nám naši Slováci dláždia cestu do Európy.

Sú názory, v ktorých si vylievame zlosť, nenávisť a nesúhlas. A sú aj názory súhlasné a slušné. Nechcite čítať tie na Nicholsonovú, ani na Hojsíkove výzvy. Väčšina z nich je na publikovanie nevhodná.

Nájdu sa občas aj slušnejšie

„Pozÿvací list pre vojská „spriatelených“ krajín? To sme tu už raz mali a neukázalo sa to ako dobrý nápad. Agresívci by mali skľudniť hormóny. O svojich „kvalitách“ musia okrem americkej ambasády a Richarda Stankeho presvedčiť aj tisíce Slovákov.“

S takýmto komentárom nemôžem nesúhlasiť. Preto nechápem kuvičie hlasy,  ktoré takmer dva mesiace po voľbách nemôžu prijať porážku. Nemôžu sa zmieriť s tým, že Slováci si  v legitímnych  demokratických voľbách zvolili  Róberta Fica. Porazení progresívci nemôžu prijať, že sa stal štvornásobným premiérom. Vážení, toto  je jeho najlepšia vizitka! Tak prečo toľká nenávisť?

ABSURDNÉ! ŠIMEČKOVI A JEHO KLUBU TOTO NEPREKÁŽA?
ABSURDNÉ! ŠIMEČKOVI A JEHO KLUBU “NAJSLUSNEJŠÍCH” VÔBEC NEPREKÁŽA ČURILLOVE CHVASTANIE, ŽE PIVO MU CHUTÍ NAJVIAC, KEĎ SA NIEKTO OBESÍ! Hovorí vo videu Richard Glück. VIDEO: <iframe... Čítať ďalej
24 | 11 | 2023 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik