Výzva pre médiá: OĽaNO NIE JE Slovensko
22 | 11 | 2023 I Eka Balaskova

Hlavný denník sa pripája k výzve, ktorú spustili niektoré médiá a týka sa nového názvu hnutia Igora Matoviča. Rovnako, ako tieto médiá sme toho názoru, že používať v názve politického subjektu názov štátu je neprípustné a protizákonné.

Apelujeme tiež na poslancov NR SR naprieč celým politickým spektrom na takú úpravu zákona, aby v názve nebolo možné použiť jednoslovné označenie „Slovensko“ s tým, že ak bude toto slovo použité, názov subjektu musí byť minimálne dvojslovný.

Ostatné médiá vyzývame k tomu, aby nelegitimizovali názov hnutia Igora Matoviča, ktorý je v rozpore s výzvou zákonodarcom. Je to "bývalé OĽaNO", "Matovičovo hnutie", prípadne "hnutie bývalého premiéra". Slovensko je názov nášho štátu, nie hnutia, ktoré ho s koaličnými partnermi položilo našu vlasť na kolená.

NEUVERITEĽNÉ! TOTO na Slovensku spôsobili progresívne médiá!
Namiesto vyplakávania, prečo sa premiér nechce rozprávať s červenými denníčkami, by médiá mali začať konečne riešiť toto - prečo sa Slovensko nachádza na chvoste rebríčka krajín, v ktorých ľudia nedôverujú médiám. Skonštatoval to v reakcii na... Čítať ďalej
22 | 11 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!