ILIEV TO VZDÁVA! Nechá Dírera v TA3 osamoteného? (VIDEO)
21 | 11 | 2023 I Mária Sliacka

Iliev to zabalil! Rasťo Iliev zo spravodajskej TA3 vyvolal rozruch na slovenskej mediálnej scéne v čase, keď sa verejne priznal k svojej orientácii. Treba však povedať, že ako moderátor neupútal iba svojím zvučným hlasom, ale aj tým, že neustále skákal hosťom drzo do reči a jasne dával najavo, na strane koho v politickom súboji stojí. S diskusnou reláciou V politike však nateraz končí... Čo je za tým?

Pochopil, že je čas na zmenu

Svoj sen si splnil. Stal sa moderátorom televízie TA3. V poslednej dobe sa však čoraz častejšie ozývajú kritické hlasy rozhorčených divákov, ktorí tvrdia, že s kvalitou tejto televízie to ide dole vodou. A to aj pričinením Rastislava Ilieva a jeho kolegu Richarda Dírera.

Moderátorská dvojica Iliev a Dírer priniesla novú kaviarensko-liberálnu kultúru, ktorá skutočne hovorí za všetko. Dvojica moderátorov má patent na rozum a prikláňa sa k tomu „Správnemu názoru“. 

Iliev asi pochopil, že je čas na zmenu. Rozhodol sa dať zbohom nedeľnej  relácii V politike. Vraj sa bude sústreďovať na iné aktivity v mediálnej oblasti, informujú topky.sk.

Iliev sa sťahuje, povedal o sebe v tretej osobe

Na sociálnej sieti oznámil: "Moderovať reláciu so slovenskými politikmi je niečo ako súťažiť v Kolese šťastia a vyhrať cenu útechy z prvého výkladu - cukrovinky Čierny princ. Iliev sa sťahuje." 

Stal sa terčom vulgarizmov a hejtov

Po verejnom priznaní ku svojej sexuálnej orientácii sa moderátor pochádzajúci z Oravy stal terčom vulgarizmov a hejtov. Okrem nepekných anonymných odkazov ho zneužili na propagandu hoaxov a neprajníci vraj dokonca na tieto účely využili aj umelú inteligenciu.  

Moderátor Rastislav Iliev, foto: archív Rasťa Ilieva

Nikde neodchádza  

Napriek tomu sa Iliev zo Slovenska neplánuje odsťahovať. V statuse na sociálnej sieti vysvetlil: „Nie z krajiny. Iba z projektu V politike, ktorý bol (skoro) ako každý iný. Vydržal som až 29 mesiacov. Nikam neodchádzam a teraz chcem míňať energiu a čas na ľudí z iného sveta." 

To je však viac než prekvapivé! Podľa svojich rečí totiž Iliev priam nenávidí Slovensko! V jednej z relácií V politike si pred časom vylial srdce: Sme krajina plná násilníkov, alkoholikov, seniorov a obéznych ľudí…

Viac vo videu:

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Dírerovi niet pomoci. Majiteľ Dráčika to povedal jasne
Počas celého uplynulého víkendu, sa všetci moderátori, komentátori, redaktori, „objektívnych“ médií, doslova predbiehali v tom, ktorí z nich najviac nabrýzga na dobu pred rokom 1990! Lídrom bol moderátor Dírer, ktorý mal v novembri 1989 sladkých,... Čítať ďalej
20 | 11 | 2023 | Ivan Mihale

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik