Hlas ľudu: Dá to Veronika na Fredyho? (FOTO)
21 | 11 | 2023 I Mária Škultétyová

V nedeľu som ju v telke skoro nepoznala. Až keď otvorila ústa, až vtedy som si povedala: „Bože, veď je to Veronika!“ Takto opisuje svoje pocity hlas ľudu Hlavného denníka, Mária Škultétyová, z pohľadu na vynovenú Veroniku Remišovú.

A naozaj to bola ona. Naša stará dobrá Veronika, ibaže s novou farbou vlasov a novým účesom. Kedysi Majka z Gurunu sa nám zmenila na psíka. Na svojho Fredyho. Veď sa len na nich pozrite! Tá podoba je úžasná.

Básnik by povedal: akoby ich jedna mater mala

Hovorí sa, že pes sa podobá na svojho majiteľa. Alebo aj naopak. Nech je to tak či tak, v podstate je to jedno a to isté. 

Môže to byť náhoda, ale k tejto podobe sa dá aj  dopracovať. Hoci aj farbou vlasov a účesom. Ak nájdeme aj spoločné črty tváre či povahy, potom je tá podoba dokonalá.

Na prvý pohľad je jasné, že Veronika sa chce podobať na Fredyho. Nepoznám Fredyho osobne. Napriek tomu musím povedať, že na obrázku je to krásny a milý havino. Celkom ako plyšová hračka. Preto sa jeho paničke nečudujem. Čoskoro možno vybadáme aj zmenu v jej správaní.

Je prirodzené, že sa chceme na niekoho podobať, mať jeho vlastnosti. Niekedy to robíme vedome, niekedy podvedome. 

Kto z nás by nechcel byť nielen krásny, ale aj milý? Uznávam, že v politike je to ťažšie, ale je to možné. Možno to Veronika dá „na Fredyho.“ Nechajme sa prekvapiť.

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

NUŽ, KURÁTENKÁ MOJE... Podľa denníka N by ZÁKON v prvom rade PORUŠOVALA Zuzana Čaputová!
Ak sa novinári nevrátia k etickým a profesionálnym štandardom žurnalistiky, stanú sa nepotrebnými informačnými fosíliami! Upozorňuje na to vo svojom statuse na sociálnej sieti historik a politický analytik Eduard Chmelár. Názor Eduarda Chmelára... Čítať ďalej
21 | 11 | 2023 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik