Kollárova dcéra ulovila budúceho MILIARDÁRA! Najžiadanejšieho MUŽA INDIE (FOTO)
14 | 11 | 2023 I Diana Zaťková

Najstaršia dcéra bývalého predsedu parlamentu Borisa Kollára (58) je už niekoľko mesiacov zadaná. Alexandra Horňáková (22) si nenašla len tak hocikoho, randí s cudzincom s exotickým menom Neel Virwani. Mladík má na Instagrame uvedené ako svoje „domovy“ hneď štyri krajiny - Spojené arabské emiráty, USA ,Veľkú Britániu a Indiu, ktorá je jeho skutočným rodiskom. Zamilovaná dvojica zverejňuje zábery z rôznych kútov sveta. Boli spolu v Dubaji či Budapešti, kde im spoločnosť robila aj Sašina mama, právnička Stanka, píše Plus 7 DNÍ.

A zdá sa, že medzi Sašou a Neelom je to vážne. Indický junák svoju slovenskú lásku predstavil už rodine. Kollárova dcéra sa pochválila záberom, na ktorom pózuje s členmi Virwaniho rodiny. Oblečený mala ich tradičný odev - sárí v ružovej farbe.

Rovnakým záberom ako Alexandra sa pred pár dňami pochválil aj Boris Kollár, ktorý ho okomentoval humorom sebe vlastným. „A to som si myslel, že tá moja rodina je najväčšia. Keď toto prinesie Alexandra do rodiny, sme neporaziteľní," napísal Kollár. Dokonca sa pochválil záberom svojej dcéry, ktorá pózuje v objatí s novým frajerom.

Našincom mladíkove priezvisko nič nehovorí, ale Kollár už určite vie, koho jeho prvorodená ulovila. Stačí hodiť Neelovo meno do vyhľadávača a ihneď na vás vyskočia fotografie členov jeho rodiny. Alexandrin potencionálny svokor sa volá Jitendra Virwani (57) a je označovaný za indického developera kancelárskych, priemyselných parkov a skladových priestorov. Je zakladateľ a predseda skupiny Embassy Group. Jeho majetok aktuálne Forbes odhadol na 2 miliardy dolárov, informuje Plus 7 dní.

Virwani vyrastal v rodine, v Indii spájanej s dostihmi a hazardnými hrami, ale on svoju lásku ku koňom nasmeroval k iným jazdeckým športom - drezúre a parkúru. Pri Bangelúre vlastní obrovskú jazdeckú školu, kde chová desiatky koní. Je teda viac než pravdepodobné, že tak sa jeho syn zoznámil s Alexandrou, ktorá jazdí na koňoch súťažne.

ZÚFALÝ BORIS: NECHUTNÉ NADÁVKY jeho mileniek a k tomu ešte Zoroslav!
Richterovej útoky na Borisa Kollára trvajú zhruba rok. Za ten čas hádam nie je téma, ktorú by na neho nevytiahla – pospomínala neplatenie výživného, povyťahovala, ako musela „spolufinancovať“ jeho stranícke aktivity, jazykom vyšľahala ďalšie jeho... Čítať ďalej
11 | 11 | 2023 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik