Chýbali vám Kollárove zvrhlosti? Kollár ho (zase raz) "natrel" (GALÉRIA)
09 | 11 | 2023 I Eka Balašková

Popri politickej kariére si Boris Kollár, predseda hnutia Sme rodina budoval aj imidž láskavého, pre svoje deti vždy usmiateho otecka. Vlastne aj na tom stála časť jeho politickej kariéry – prieskumy hovorili, že Kollára volili ženy vo vekovom rozpätí 25-40 rokov s vedomím, že sa príkladne stará o svoje potomstvo. Zdá sa, že ani to nie je celkom tak. Hovorí o tom v poradí siedme video, ktorým sa Zoroslav Kollár prihovoril svojmu menovcovi.

Z. Kollár v ďalšom videu prináša ďalšie nechutné informácie o osobnom živote Borisa Kollára, ktorý si podľa klebiet bol v Dubaji deliť lup zo zlodejiny na ÚPSVaR v Pezinku spred pár rokov. Zoroslav Kollár hovorí o tom, že niečo z bohatého Borisovho osobného života médiám predsa len ušlo a púšťa svedectvá dvoch mladých žien. Zaujímavá je aj minulosť Petra Pčolinského, ktorý je „od pása hore kresťan, od pása dole demokrat“ Zoroslav hovorí aj o zbierke fotografii, ktorú má rozdelenú na dve a veľmi nerád by ich zverejňoval.

„Náročné rokovanie“ v Dubaji

Na začiatok videa odznie otázka Zoroslava Kollára, ako bolo na rokovaní v Dubaji s bývalou milenkou Ševcovou a jedným z „účastníkov tej zlodejiny na pezinskom Úrade práce. Klebetníci z Dubaja mu síce tvrdili, že si delili lup, ale Zoroslav Kollár tomu neverí.

Screenshot z videa Z. Kollára

„Veď taký bohatý človek, ako ty, Boris, na to určite nie je odkázaný,“ ironizuje s vážnou tvárou Zoroslav Kollár a víta svojho menovca doma.

Bývalá štátna tajomníčka: HEGER SA MI VYHRÁŽAL!
Lenka Dunajová Fružkovská vo voľbách 2020 kandidovala za hnutie OĽaNO, ktoré ju nominosvlo na post štátnej tajomníčky ministerky zdravotníctva, kde pôsobila počas Lengvarského ministrovania. V súčasnosti hovorí, že ju Eduard Heger žiadal, aby... Čítať ďalej
09 | 11 | 2023 | Eka Balašková

Ešte raz (snáď naposledy) súkromie

Zoroslav Kollár sa síce nechce zaoberať Borisovým súkromným životom, no snáď naposledy, ale ešte podľa vlastných slov musí. Ďalej sa mieni sústrediť už len na „zvláštne ekonomické aktivity“. Na Borisa vraj krásne sedí jeden z biblických výrokov: „Blázon, ktorý opakuje svoje bláznovstvo je ako pes, čo sa vracia k svojmu vývratku.“ Napriek tomu, že médiá boli plné správ o jeho dvoch novo narodených deťoch (jedno s Laurou Vizváryovou, druhé s Nikolou Bobokovou z Prievidze), o dvoch interrupciách slečny Ferusovej či striedaní žien v Borisovej spálni, Boris sa nezastavil a tak Zoroslav „môže“ spomenúť dva nové prípady.

Nepreplatil jej ani cestu

Ten prvý prípad sa má týkať dievčiny, ktorá síce v zlej finančnej situácii, Borisa niekoľkokrát navštívila s tým, že jej sľúbil preplatiť cestovné. Nestalo sa tak, dokonca na vlastné náklady cestovala aj po predvolebných mítingoch.

„Navyše si ty osobne od nej požadoval, že ti musí poslať dôkaz, že vo voľbách hlasovala za hnutie Sme rodina. A to už hraničí s trestnou činnosťou, Boris,“upozorňuje Zoroslav Kollár. Ten púšťa aj nahrávku, kde elektronicky upravený hlas hovorí, ako sa žena, slobodná matka hanbí, že sa nechala oklamať. Borisa vraj spoznala na jednej z letných akcii Sme rodina. Tam si vymenili kontakty a ona, keďže sa Kollár roky prezentoval, ako ten, čo pomáha, niekoľkokrát za ním prišla do Bratislavy. Vysvetlila mu, že by jej dobre padlo, keby jej aspoň tú cestu zaplatil, ak teda chce, aby ešte prišla. Prišla ešte niekoľkokrát, no Boris ostal len pri sľuboch.

Musel hrať formu

Elektronicky modulovaný ženský hlas na Borisa Kollára prezradil aj to, ako sa tešil na návštevy svojich detí. Pravda, nie všetkých.

„deti, ktoré má rád a deti, ktoré sú proste len jeho deti, ale ťažko sa mu s nimi komunikuje, lebo k nim nemá absolútne žiadny vzťah a v skutočnosti mu lezú riadne na nervy,“hovorí žena, ktorá navyše prijala možnosť zarobiť si od hnutia Sme rodina počas letnej kampane. Aj tu však obišla bez odmeny. Kollára však oklamala a poslala mu vyplnený volebný lístok, ktorý však do urny nevhodila.

Beňová ZVOZILA Šimečkove TANEČKY pod čiernu zem... A ŠOKOVALA!
Europoslankyňa Monika Beňová na sociálnej sieti zverejnila niekoľko poznámok k domácej politike a najmä k predstaviteľom a kritike opozície. "Absolútne nesúhlasím s názormi predstaviteľov PS a mimoparlamentnej strany Demokrati o porušovaní... Čítať ďalej
09 | 11 | 2023 | Diana Zaťková

Ďalší, takmer tragický prípad

V predvolebnom strese Boris Kollár podľa Zoroslava presvedčil inú slečnu, aby vysadila antikoncepciu a keď jej „urobil bruško, presťahoval ju do prenajatého bytu v centre Bratislavy, ktorého prenájom si ale musela uhradiť sama. Sťahovali ju Borisovi ochrankári na služobnom aute.

„Následne si si to celé premyslel a slečnu si prinútil, aby šla na potrat. Keď to absolvovala a zvládla aj následné zdravotné problémy, vyhodil si ju z tvojho domu a prestal si s ňou komunikovať,“ popisuje Zoroslav Kollár ďalší príbeh, ktorý pokračoval zistením rakoviny hrubého čreva u zmieňovanej slečny, ktorá má dnes na krku dlh za Borisov prenájom, ktorý ale nezaplatil, prišla o prácu a užíva chemoterapiu. Na Borisa Kollára však podala trestné oznámenie a dúfa, že tentokrát Borisa jeho „svinstvá“ už dobehnú.

Screenshot z videa / Zoroslav Kollár
Screenshot z videa / Zoroslav Kollár
Screenshot z videa / Zoroslav Kollár
Screenshot z videa / Zoroslav Kollár
Screenshot z videa / Zoroslav Kollár
Inšpiratívny

Hoci mama bratov Pčolinských spoluzakladala KDH a ich rodina je podľa tvrdenia Zoroslava Kollára známa ako takmer ortodoxne kresťanská, minimálne jej syn Peter je jablko, ktoré padlo ďaleko od tohto stromu. Ten je vraj od pása hore kresťan a od pása dolu liberál. Zoroslav Kollár hovorí, že Peter Pčolinský rád nahovára ženy na návštevy v swingers klube. Zoznam Pčolinského avantúr je podľa Zoroslava Kollára dlhý a nie vždy sa stretáva s pochopením na druhej strane, preto niektoré jeho „návrhy“ vyzerali, ako pokus o znásilnenie a keď slečna odolala, Z. Kollár cynicky konštatuje, že „aspoň dostala od Pčolinského zopár faciek“. Aj toto tvrdenie Kollár dokladá nahrávkou ženy, ktorá sa v roku 2019 ešte ako mladé dievča zúčastňovala kampane pre Sme rodina. V tom, aby Peter Pčolinský dokonal akt znásilnenia, dievčinu zachránil len príchod iného člena hnutia.

No a to už je len krok ku predsedovi, ktorý pred pár rokmi udrel Barboru Richterovú a v lete sa priznal, že ak by bol v rovnakej situácii, urobil by to znova.

Chmelár: Je opozícia odborná, alebo sa im obrátilo jedno písmenko?
Politológ Eduard Chmelár na Facebooku prezentoval názor, že jediní, kto si želal, aby to slnko po víťazstve Smeru vo voľbách nevychádzalo, boli zrejme progresívci. Vychádza vraj viac, ako by si priali. Ak totiž vláda čo len prejaví úmysel niečo... Čítať ďalej
09 | 11 | 2023 | Eka Balašková

Dve zbierky palcov na pravej nohe

V súvislosti s výpoveďou dievčiny Zoroslav Kollár tvrdí, že známi muži dievčatám cez MMS, či maily radi posielajú fotky istých telesných partií, ktoré Zoroslav pre mravnú čistotu videa nazýva „palcom na pravej nohe“. Vďaka svojim informáciám má dve zbierky takých „palcov“. Vo videu sa baví na tom, že keď vidí niektorých známych podnikateľov, či politikov rozprávať o ich zámeroch, predstaví si tie ich „palec na pravej nohe“ Jedna zbierka sú podnikateľské a druhá politické palce na pravej nohe a je mu trošku ľúto, že ich nemôže zverejniť.

Na záver jedna rada a jedno avízo

„Dobrá rada všetkým, najmä politikom. Už to nerobte. Neviete, kde tá fotografia skončí,“ radí Zoroslav Kollár s tým, že aj pocit anonymity vie byť klamlivý a manželky si tie „svoje“ palce spoznajú. Na záver Kollár pridáva „upútavku“, že v budúcom videu sa dozvieme, ako páni zo Sme rodina zarábajú peniaze.

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!