RICHTEROVÁ ŠOKUJE! Ideálne miesto je pre Borisa Kollára BASA!
08 | 11 | 2023 I Gabriela Fedičová

Barbora Richterová, ktorá je expartnerkou Borisa Kollára, šéfa hnutia Sme rodina vytiahla ďalšie šokujúce informácie. Kollár má podľa Richterovej už 14 detí a ďalšie je na ceste. Pritom posledná známa mamička, 29-ročná Laura Vizváryová, 57-ročnému Kollárovi priviedla na svet 13. dieťa v júli tohto roka. 

Politik má s bývalou plavkyňou, Barborou Richterovou dvoch synov: dvanásťročného Artura a ročného Aarona.

Richterová verejne žiadala Kollára, aby sa vzdal otcovstva.

"Ťa žiadam aby si sa vzdal otcovstva na moje deti Artura a Aarona . Na synov ktorých si nevidel 1 rok! Aaron má už 15 mesiacov a nepozná Ťa , videl ťa raz v živote keď bol ešte v perinke . Si preňho cudzí človek. Nechcem aby syn ktorý ťa nepozná a niesi mu otcom nosil Tvoje meno a mal ťa vôbec v rodnom liste. Je to pochopitelné.Nepozná Ťa. Mám už po krk Teba, Tvojho háremu, Tvojich výsmechov a urážok mojich detí ako si zvedavý čo budú žrať," uviedla na sociálnej sieti mamička dvoch Kollárových synov.

Kollár má mať po 13. - tom dieťati na svete už aj 14-te dieťa v poradí a ďalšia žena je údajne tehotná

Richterová spomína na sociálnej sieti ako mamičku istú Nikolu, ktorá mala porodiť len mesiac po Vizváryovej. Portál Nový čas pre ženy prišiel s informáciou, že ďalšia mamička v poradí má len 20 rokov.

Richterová tvrdí, že jej argumenty sú nepriestrelné a pridala aj FOTO údajne novej Kollárovej mamičky, vraj priamo z kúpeľne politika, v ktorej visí aj obraz dcéry lídra hnutia Sme rodina. No Barbora šokuje aj ďalej: „Inak okrem toho, že sa natriasa na neplnoletých deťoch, je tehotná ďalšia žena. Meno…čoskoro. Borisko, už ho vieme…Je to choré a zvrátené mať 16 detí a vyrábať stále ďalšie a ďalšie,“ naznačuje Richterová vyššie číslo potomkov vo svojom statuse.

"Áno je to pravda - Nikola Boboková rodila mesiac po Vizváriovej. Noel je syn Borisa Kollára! Nech Boris povie že nieje jeho na súde. To si pozriem. Bude musieť určiť všetky svoje vyživovacie povinnosti a verte mi.. Nikola Boboková je na zozname,striedali sa dievčatá, Nikola sa dokonca vyjadrila svojej kamarátke že plánujú druhé dieťa," napísala Richterová.

"Môže to skúsiť poprieť, ale potom nech si uvedomí že to bude platiť aj do budúcna… SÚD BUDE aj keď sa ho znažil oddialit.. BUDE a budem všetko zverejňovať! Pravda vyjde najavo. Boris Kollár nemá problém zaprieť aj vlastné dieťa, pamätám si ako zaprel čo má toho černocha, pri počte detí neviem jeho meno ale verejne ho zaprel v médiách že nieje jeho syn.. uznal ho možno po 2 rokoch," napísala tiež Richterová.

"Mne dokonca povedal , že dieťa si urobil s černochom preto lebo chcel vedieť ako TO bude vyzerať. Boris Kollár je chorý človek ktorému stojí vták iba keď má žena plodné dni a môže povedať “OPLODNÍM ŤA alebo “ NAKRYJEM ŤA” To je proste holý fakt a mal by sa dať konečne liečit lebo je vážne chorý… ideálne miesto je preňho BASA a dúfam že tam za všetky finančné podvody ktoré napáchal aj skončí," dodala Richterová v závere jedného z príspevkov na sociálne sieti.

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik