Ostré slová Dagmar Kramplovej: Odpad a hnus vydávaný za kultúru
08 | 11 | 2023 I Gabriela Fedičová

"Je absolútne zrejmé, že najvyšším cieľom novej vlády je a bude zastaviť rozklad, do ktorého Slovenskú republiku uvrhli liberálne strany spolu s mimovládkami. Tento rozklad a rozpad sa osobitným spôsobom prejavil práve v kultúre, kde bol v posledných rokoch pod vplyvom liberalizmu vydávaný doslovný odpad a hnus za tzv. kultúru." Citát Dagmar Kramplová

LIBERÁLNO EXTRÉMISTICKÁ STRANA PROGRESÍVNE SLOVENSKO JE PROTI OCHRANE SLOVENSKEJ KULTÚRY A NÁRODNEHO DEDIČSTVA! Hlása na sociálnej sieti Dagmar Kramplová (SNS), štátna tajomníčka ministerstva kultúry SR.

Názor Dagmar Kramplovej zverejnený na sociálnej sieti preberáme v plnom znení.

Ako podpredsedníčka SNS a nastupujúca poslankyňa NR SR chcem týmto vyjadriť absolútnu podporu novej ministerke kultúry Martine Šimkovičovej v zámere chrániť tradičnú slovenskú kultúru a bezvýhradne podporujem zámer novej ministerky kultúry zmeniť celkovú filozofiu tohto rezortu, ktorý má byť modernou inštitúciou ochraňujúcou tradičnú slovenskú kultúru! Absolútne sa stotožňujem s názorom ministerky kultúry, že rešpekt k iným kultúram neznamená ich zmiešavanie so slovenskou kultúrou! Slovenská kultúra si musí zachovať svoje národné osobitosti, nie zaniknúť kdesi pod cudzími vplyvmi, čo je želaním liberálnych extrémistov!

Je absolútne zrejmé, že najvyšším cieľom novej vlády je a bude zastaviť rozklad, do ktorého Slovenskú republiku uvrhli liberálne strany spolu s mimovládkami. Tento rozklad a rozpad sa osobitným spôsobom prejavil práve v kultúre, kde bol v posledných rokoch pod vplyvom liberalizmu vydávaný doslovný odpad a hnus za tzv. kultúru (viď jedna z posledných káuz bývalého bratislavského mestského divadla P. O. Hviezdoslava).

Kam tento liberálny rozklad a rozpad vedie, to môžeme vidieť názorne na tom, ako aktuálne vyzerá západná Európa. Voľby celkom jasne liberálnym extrémistom ukázali, že väčšina slovenského národa túto zhubnú politiku liberalizmu odmieta!

PROGRESÍVNY LIBERÁLNY FAŠIZMUS JE PROTI OCHRANE SLOVENSKEJ KULTÚRY

Na adresu zámeru ministerstva kultúry chrániť slovenskú kultúru pred rozkladom zo strany liberálnych extrémistov sa dnes vyjadrila aj strana Progresívne Slovensko (Zora Jaurová z tejto liberálnej strany prirovnala zámer chrániť slovenskú kultúru pred zánikom pod cudzími vplyvmi k slovám z knihy Mein Kampf).

Inými slovami, jediné, čo svet Progresívneho Slovenska a Jaurovej liberálnej politiky pripúšťa, je politika zmiešavania kultúr a iný názor sa nepripúšťa (slovenská kultúra si žiadnu ochranu asi podľa liberálov nezaslúži). Pani poslankyňa Jaurová, nie je práve toto, čo vy hovoríte, tá pravá podstata fašizmu? A nie je práve takáto liberálna politika zmiešavania kultúr cestou definitívnej likvidácie našej národnej kultúry a teda doslova liberálnym politickým rasizmom, za ktorý sa týmito výrokmi staviate?

LIBERALIZMUS JE REINKARNÁCIA FAŠIZMU

Z toho, čo dnes vidíme v Európe, akým nehoráznym spôsobom sú obmedzované a likvidované práva väčšinovej spoločnosti, akým spôsobom sú doslova a do písmena terorizované európske národy, ktoré sú nútené trpieť diktatúru liberalizmu pretláčajúcu likvidáciu tradičných hodnôt, ako sú do Európy privážané masy nelegálnych migrantov z absolútne cudzieho prostredia, akým spôsobom sú v súčasnej Európe terorizovaní jednotlivci i celé štáty, kde s touto liberálnou politikou nesúhlasia - to všetko sú jasné znaky toho, že fašizmus a fašistické metódy našli svoju reinkarnáciu práve v liberalizme!

Je nespochybniteľnou pravdou, že slovenský národ má právo odmietnuť túto liberálno-fašistickú politiku a je bez akýchkoľvek pochybností, že tak aj urobil vo voľbách! Je preto správne, že ministerstvo kultúry mení svoju filozofiu a prioritou bude v ďalšom období práve ochrana tradičnej slovenskej kultúry, najmä pred zhubným vplyvom liberálneho fašizmu.

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik