Vianočnú pieseň SPRZNILI tupým textom. Počuli ste ju? ZÚRI aj Belousovová
07 | 11 | 2023 I Ivan Mihale

Zdá sa, že mobilný operátor tohtoročnú reklamu s motívom vianočnej piesne absolútne netrafil. Text a námet mnohých doslova rozzúril a svoj názor vyjadrila aj bývalá politička Anna Belousovová. Pieseň by mala byť o rešpekte, diverzite a homosexuálovi. Národniarka si rešpekt predstavuje inak a reklamu považuje za prznenie vianočnej piesne.  

"Mnohí z nás sú na Vianoce vystavení nepríjemným otázkam od tých najbližších. Skúsme sa preto tieto Vianoce pýtať to, na čom skutočne záleží. Pretože vzájomný rešpekt je najkrajší darček, Píše mobilný operátor pod videom.

Národniarka to vidí takto!

"Ukážka doby, ktorú žijeme a hodnôt, ktoré niektorí považujú za progresívne, pokrokové, správne," začína svoj status Belousovová a pripojila video najnovšej vianočnej piesne mobilného operátora.

Tesné slipy a spermie homosexuála

Pokračuje: "Známy mobilný operátor postavil svoju vianočnú reklamu na devastovaní symbolu Vianoc. A čo je hádam ešte horšie vydáva to za "rešpekt". Čo, koho a prečo máme donekonečna rešpektovať?! Máme rešpektovať, že niekto sa rozhodne starú nemeckú vianočnú pieseň o jedličke, pieseň, ktorej tóny sú v každom z nás spojené s tými skutočnými a čistými Vianocami doslova sprzniť textom o tesných slípoch a spermiach nejakého homosexuála?!?!?!," hnevá sa národniarka a dodáva: " A ešte majú tvorcovia tohto reklamného paškvilu tu drzosť, že ho spoja s odkazom: " Vzájomný rešpekt je ten najkrajší darček"!!!"

My nie sme v menšine!

"V rámci nejakej chorej a pokryteckej tolerancie máme rešpektovať špinenie našich čistých symbolov a ničenie normálneho sveta ?!  Je to choré a zlé. Toto je čisté ZLO. Nedajme si nanucovať chorý svet chorých ľudí. ONI sú v menšine. Nie MY!" Ukončila Anna Belousovová trefne svoj status.

Bývalá poslankyňa dala Matovičovi opäť facku
Hnutie OĽaNo a priatelia opäť zmenilo svoj názov. Matovič ho premenoval na Slovensko. Táto nová zmena však priniesla iba kritiku. Napríklad Anna Belousovová to považuje za prejav chorej mysle a cynizmu zároveň. Vo svojom statuse na sociálnej sieti... Čítať ďalej
26 | 10 | 2023 | Ivan Mihale

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik