Remišová je pobúrená. Nepáči sa jej to, čo len nedávno schvaľovala
08 | 11 | 2023 I Eka Balašková

Prepadové komando Ficovej a Pellegriniho vlády podľa Veroniky Remišovej (OĽaNO/Za ľudí) zastrašuje poctivých občanov. Remišová zašla až tak ďaleko, že súčasnú vládu prirovnáva k drogovým kartelom a zločineckým skupinám, ktoré policajtov a čestných občanov zastrašujú vešaním ich rituálne popravených tiel na kandelábre.

Podľa Remišovej statusu na Facebooku aj súčasná vláda „rozdáva“ svojim prístupom odkazy, ako zmienené drogové kartely z Latinskej Ameriky - Buď budete poslúchať, alebo skončíte ako oni.

Heger ako predseda KONČÍ. Kto bude šéfovať Demokratom?
Šéf mimoparlamentnej strany Demokrati Eduard Heger sa nebude na decembrovom sneme opäť uchádzať o predsednícku stoličku. Oznámil to na utorkovej tlačovej konferencii. Podpredseda strany Jaroslav Naď zároveň informoval, že "vážne zvažuje" svoju... Čítať ďalej
07 | 11 | 2023 | Ivan Mihale/tasr

„Ficova vláda robí presne to isté, čo organizovaný zločin. Minister vnútra Šutaj Eštok ostentatívne, drzo a dokonca protizákonne zastrašuje čestných policajtov, ktorí vyšetrujú korupciu na najvyšších miestach. Najprv ich v rozpore so zákonom odvolal, následne im skrátil plat na minimálnych pár stoviek. Dokonca nový šéf policajnej inšpekcie ako revanš zorganizoval policajné komando aj s prokurátorom na to, aby sa snažili zastrašiť policajta, ktorý išiel ráno o 6.30 do práce,“ reaguje na posledné udalosti Remišová, ktorá sa podujala po svojom tlmočiť Ficov a Pellegriniho jasný odkaz poctivým policajtom.

„Ak budete pokračovať vo vyšetrovaniach korupcie, alebo nebodaj robiť poctivo a normálne svoju prácu, pôjdeme po vás a po vašej rodine a necháme vás ako živiteľa rodiny prakticky bez príjmu. A budeme vás šikanovať dovtedy, kým nezačnete poslúchať. Toto sú praktiky organizovaného zločinu – zastrašiť, zlomiť, šikanovať,“ soptí Remišová s tým, že toto sú praktiky súčasnej vlády.

„Na lepšiu ochranu životov a majetku ľudí na Slovensku polícia vraj nemá kapacity, ako sa o tom presviedčajú ľudia každý deň, naposledy vo vlaku, kde páchateľ dobodal študentku. Namiesto zlepšenia bezpečnosti obyvateľov však táto vláda zamestnáva policajtov “prepadávaním” vlastných kolegov na ceste ráno do práce. Je to podobná ukážka zvrátenej neschopnosti Ficovej a Pellegriniho vlády ako v otázke migrantov, kedy napriek obrovským manévrom a minutým miliónom eur  zadržali pár migrantov, ktorých po niekoľkých dňoch zase pustia. Vláda nerieši problémy ľudí, nerieši bezpečnosť obyvateľov, ale pošle komando policajtov na nepohodlného kolegu,“ kritizuje ďalej Remišová.

Sprosté gestá, ale aj bitky. Aj to bol parlament pod Kollárovým vedením (FOTO+VIDEO)
Kde sú tie časy, keď vulgárne gestá, či dokonca bitky v rokovacích sálach parlamentov boli na Slovensku len akousi „perličkou“ v spravodajstve z krajín s vyšším temperamentom, poviete si, po tom, ako si pripomeniete fungovanie NR SR v období od... Čítať ďalej
07 | 11 | 2023 | Eka Balašková

„Podobne ako za tretej Ficovej vlády. Aj tam inšpekcia riešila policajtov, ktorí si nakrivo pripli odznačik na uniformu, ale zločincov v radoch polície, ktorí z policajných databáz vynášali informácie na prípravu vraždy novinára a diskreditáciu nepohodlných osôb neriešili.  Staré časy sa vracajú, len maniere zhrubli. Už sa to ani nesnažia tajiť a zakrývať, robia to otvorene a bez hanby. Spoliehajú sa na apatiu a krátku pamäť ľudí. Práve preto je dôležité, aby v ťažkých časoch policajti, ale ani občania nerezignovali. Nesmieme im dovoliť, aby kradli spravodlivosť  a unášali Slovensko,“ horlí Remišová na Facebooku. Ona určite vie, čo hovorí ... Na šialené pravidlá, ktoré nám tu mesiace diktovala matovičovsko-hegerovská vláda zabúda veľmi rada.

„Prosíme aj širokú verejnosť, občianskych aktivistov, či umelcov, aby otvorene podporili prenasledovaných a zastrašovaných statočných policajtov, prokurátorov, sudcov. Nedovoľme, aby nad Slovenskom definitívne zvíťazilo zlo a nenávisť. V boji za právny štát je teraz nutný každý jeden občiansky hlas,“ dovoláva sa podpory bývalá ministerka investícii.

Admini Remišovej stránky sa podľa všetkého činia. Svedčí o tom komentár „Komentáre sa tu mažú. Tak, ako blokujú médiá, takisto aj sociálne siete.“

„Za vašej vlády to bolo tak isto, takže nie je čo kritizovať,“ myslí si na margo Remišovej statusu iná užívateľka.

Možno by nebolo na škodu pani Remišovej pripomenúť, akými doslova šikanóznymi opatreniami vláda, ktorej bola členkou, mesiace zastrašovala nie len policajtov, ale všetkých obyvateľov Slovenska.

Na snímke hlavný hygienik SR Ján Mikas. FOTO TASR - Jaroslav Novák

Progresívne Slovensko ostro odmieta šikanovanie policajtov
Progresívne Slovensko (PS) ostro odmieta šikanovanie policajtov, ktoré sa podľa hnutia deje pod ministrom vnútra Matúšom Šutajom Eštokom (Hlas-SD) a novým riaditeľom inšpekcie Branislavom Zurianom. Kritizovali "šikanózne prepadnutie" zástupcu... Čítať ďalej
07 | 11 | 2023 | Ivan Mihale/tasr

Facebook / Ministerstvo zdravotníctva SR

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik