Mikulec je ZHROZENÝ! Šutaj Eštok pokračuje v ráznych krokoch
07 | 11 | 2023 I Ivan Mihale

Vyzerá ako úrad propagandy, hrajú sa na autoritu, ktorá rozhoduje, čo je, a čo nie je konšpirácia. Reč je o policajnej stránke Hoaxy a podvody - Polícia SR, ktorá ma na sociálnej sieti Facebook veľký dosah. Stránka, ktorá by sa mala venovať policajným témam. Admin stránky Dávid Púchovský sa však s obľubou venoval aj geopolitike, očkovaniu, vojne na Ukrajine, ľudí, ktorí volajú po mieri, považujú za bezpečnostnú hrozbu a Putinových agentov. Urobí rázny krok minister Šutaj Eštok aj v tomto prípade?

Teraz to však vyzerá tak, že stránka pri novom vedení ministerstva vnútra prejde zásadnou reformou a možno to bude znamenať aj jej koniec.

Aktivisti pod hlavičkou polície?

Šutaj sa o stránke Hoaxy a podvody - Polícia SR vyjadril pre denník Štandard veľmi skepticky. Podľa jeho názoru sa stránka obsahovo vymkla tomu, čomu mala slúžiť. "Po výmene vedenia polície budeme musieť riešiť aj facebookovú Políciu SR – Hoaxy a podvody. Nie je normálne, aby tu aktivisti pod hlavičkou polície riešili svetonázorové spory, ukazovali prstom na ľudí, kto je a kto nie je konšpirátor a aby sa zastrašovali občania s iným názorom," povedal pre denník nový minister vnútra za Hlas-SD.

Z opozície sa ozval bývalý minister, chce, vyzýva, aby sa ľudia za stránku postavili

Po týchto slovách sa viacerí, vrátane opozície, začali obávať toho, že stránka by mohla byť zrušená, pričom aj podľa exministra vnútra Romana Mikulca dlhodobo slúžila ako zdroj informácií s veľmi sledovaným obsahom a dosahom na uživateľov sociálnej siete Facebook. Šutaj Eštok si uňho rozhodne nešplhol. "Teraz chce zrušiť niečo, čo ľudia nielen že radi sledujú, ale zároveň v mnohých prípadoch táto stránka zamedzila obrovským škodám," posťažoval sa Mikulec.

Ľudí zároveň vyzval, aby sa za stránku postavili a "zastavili tak cenzúru".

Zdroj: HD/Topky/Štandard

POTVRDENÉ POLÍCIOU: V Budajovej kuchynke sa SKUTOČNE našiel funkčný samopal! (FOTO)
V kancelárii ministra životného prostredia sa skutočne našiel samopal tak, ako o tom pred niekoľkými dňami informovali právnik Zoroslav Kollár a nový šéf rezortu Tomáš Taraba. Pre portál Start It Up to potvrdil hovorca Krajského riaditeľstva... Čítať ďalej
06 | 11 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik