RODINNÝ ROZBROJ kvôli Izraelu: Jon Voight kritizuje svoju dcéru Angelinu Jolie
06 | 11 | 2023 I Diana Zaťková

Oscarový herec Jon Voight pokarhal svoju dcéru Angelinu Jolie za jej odsúdenie Izraela. Tvrdí, že nevie pravdu. Trvá na tom, že nemôže existovať spolužitie so „zvieratami“ z Hamasu, ktoré chcú „vymazanie Židov a kresťanov“ zo zeme", informuje Breitbart.

Ničomu nerozumie!

V o niečo viac ako trojminútovom klipe zverejnenom v sobotu začala hollywoodska legenda – na pozadí americkej vlajky – vyjadrením sklamania nad svojou dcérou, herečkou Angelinou Jolie, nad jej nedávnym odsúdením Izraela po "najsmrteľnejšom útoku na Židov od nacistického holokaustu".

„Som veľmi sklamaný, že moja dcéra, podobne ako mnohí iní, nerozumie Božej cti, Božím pravdám,“ povedal. Podľa Voighta je súčasný konflikt „o zničení histórie Božej zeme, Svätej zeme, krajiny Židov“

„Toto je spravodlivosť pre Božie deti zo Svätej zeme. Izrael, izraelská armáda, musí chrániť svoju pôdu, svoj ľud. Toto je vojna – nebude to, čo si ľavica myslí – teraz to nemôže byť občianske,“ povedal. „Na Izrael zaútočil neľudský teror voči nevinným deťom, matkám, otcom, starým rodičom. A vy hlupáci [nazývate Izrael problémom?"

"Mali by ste sa na seba pozrieť a opýtať sa: Kto som? Čo som? A opýtajte sa Boha, učím sa pravdy, alebo ma klamú a nasledujem všetkých ostatných?" pridal.

Potom trval na tom, že tí, ktorí „rozumejú pravdám, vidia lož“. 

Vidia, že Izrael bol napadnutý a že tieto zvieratá chcú vyhladiť Židov, kresťanov. Vidia, že financovanie Palestínčanov nebolo zanedbané; dostali obrovské infúzie peňazí, o ktoré sa nepodelili s ľuďmi. Namiesto toho vyrobili zbrane pre svoj hnev,“ povedal.

Na rozdiel od toho, ako poznamenal, ľudia v Izraeli sa „starajú o ľudí, milujú ich, vážia si ich – čomu tieto zvieratá nerozumejú“. 

Priatelia všetkých národov, spravodlivosť zvíťazí vďaka sile, ktorú zastáva Izrael, starovekej histórii tejto posvätnej krajiny, ktorá kedysi stála pri Mojžišovi a Ježišovi,“ povedal. „Krajina, ktorej bola daná pravda a spravodlivosť pre všetkých a Ježiš obetoval svoj život za ľudí, a Mojžiš si nárokoval krajinu; a Jericho padlo.“ 

Voight poznamenal, že „Všetci chceme mier a lásku“, že „nemôžeme byť s týmito zvieratami a nechceme, aby boli Židia a kresťania vymazaní zo zeme“.

Oscarový herec na adresu ako hovorí „klamstva, že Izrael zabíja nevinných ľudí“ poznamenal, že „všetci majú slobodnú vôľu odísť“. 

"Ale sú to väzni barbarskej krajiny, ktorí ich používajú ako štíty," povedal. "Tieto deti z palestínskej pôdy využívajú tieto zvieratá, aby si všetci mysleli, že Izrael si berie životy, hoci toto bolo v skutočnosti naplánované Hamasom na vytvorenie vojny zla proti dobru."

John Voight, foto: Twitter/@jonvoight

Potom vyzval, aby „dovolila sile právd a spravodlivosti, aby nás všetkých spojila a uznala, že Hamas a tento podvod ich vlády ničí ich vlastný ľud – nie Izrael“. 

„Izrael bol napadnutý a židovský národ, ktorý po stáročia trpel ťažkosťami, preukázal veľké hrdinstvo pre Boha, lásku, mier; a prežili holokaust a teraz tento holokaust Hamasu,“ povedal. 

Na záver uviedol, že Izrael, „krajina čistoty Božieho zasľúbenia“, teraz „stojí za svoje najväčšie víťazstvo“. „Vyvolený, Mesiáš, vyhrá túto vojnu,“ sľúbil.

Minulý týždeň Jolie odsúdila izraelský útok na pásmo Gazy po strašnom a bezprecedentnom teroristickom útoku Hamasu, ktorý, ako tvrdila, „nemôže ospravedlniť nevinné životy stratené pri bombardovaní civilného obyvateľstva v Gaze, ktoré nemá kam ísť, nemá prístup k jedlu alebo voda, žiadna možnosť evakuácie a dokonca ani základné ľudské právo prekročiť hranicu a hľadať útočisko".

Angelina Jolie: Terorizmus Hamasu NEMÔŽE OSPRAVEDLNIŤ izraelské bombardovanie Gazy!
Herečka Angelina Jolie sa postavila proti izraelskému bombardovaniu pásma Gazy v odvete za teroristický útok Hamasu, pri ktorom zahynulo viac ako 1400 Izraelčanov, z ktorých väčšina boli civilisti, informuje americký portál Breitbart. Na životoch... Čítať ďalej
31 | 10 | 2023 | Diana Zaťková

Tvrdý konzervatívec

Voight je aj naďalej jedným z najhlasnejších hollywoodskych konzervatívnych hlasov.

Hviezda Polnočného kovboja nahovorila video o americkej výnimočnosti na minuloročnom Republikánskom národnom zhromaždení (RNC), ako aj video RNC o úspešnom úsilí prezidenta Trumpa o oslobodenie amerických rukojemníkov zadržiavaných v cudzích krajinách.

Obvinil tiež prezidenta Bidena z toho, že „znížil štandardy našej krajiny a zvýšil naše ceny vo svoj prospech“, pričom vyzval na „vybudovanie našej krajiny“ a tvrdil, že Američania „stoja na zemi za našimi pravdami“ tvárou v tvár dočasnej situácii národa.

Voight predtým odpálil pokrytectvo ľavice a médií za ospravedlňovanie rasizmu Huntera Bidena, „zatiaľ čo Trumpovu rodinu prenasledovali vo dne v noci“,  kritizoval liberálov za útoky na Izrael a Židov a požadoval, aby sa ľudia nenechali „oklamať“.

Pred prezidentskými voľbami v roku 2020 Voight varoval, že Spojené štáty budú „vo veľkom nebezpečenstve“, ak sa Joe Biden stane prezidentom.

„Ideme po ulici, ktorá teraz nemá meno. Nesmieme dovoliť, aby sa náš národ rozpadol. To je to, čo chcú, zničiť Ameriku. Dovoľte mi, aby som vás všetkých varoval, že ak spadneme pod Bidenovu administratívu, sme vo veľkom nebezpečenstve,“ povedal.

Minulý mesiac Voight odsúdil Hamas ako „škodnú“ a zároveň vyjadril plnú dôveru, že Izrael zničí palestínsku teroristickú organizáciu s pomocou Boha.

Atómová bomba pre Palestínu? 
Počas druhej svetovej vojny trpeli. Holokaust ich rady značne zdecimoval. Čakali by ste, že práve oni sa budú vedieť vcítiť do utrpenia ľudí. Ráznymi odvetnými útokmi však šokujú celý svet. Atómová bomba je jedným z riešení Zhodenie atómovej... Čítať ďalej
05 | 11 | 2023 | Mária Sliacka

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik