Vorobelová: Kisku a ani Korčoka isto netreba nejako podrobne predstavovať
04 | 11 | 2023 I Ivan Mihale

Slavěna Vorobelová v komentári na svojom profile píše, akoSlovensko už konečne potrebuje svojprávneho slovenského prezidenta a nie servilného sluhu Západu.

Kisku a ani Korčoka isto netreba nejako podrobne predstavovať

Jeden je bývalým prezidentom nášho štátu, ktorý kade chodil, tade špinil na náš národ. Nevylučujem, že to nerobí dodnes a skôr by som sa čudovala tomu, keby od toho upustil.

Veľmi pochybujem, že by práve on precitol. V tom čase, keď on vo svete predstavoval Slovensko ako mafiánsky štát, nikto vtedy asi netušil, že ten mafián je stelesnený práve v jeho osobe a nikto asi vtedy nechápal, že mafiánskym štátom sme kvôli tomu, že hlavou štátu bol v tom čase práve pozemkový mafián Kiska.

Ľudia si tiež o ňom šepkajú, že je samozvaným vajdom rómskeho etnika žijúceho na Slovensku, hlavne tej časti, ktorá žije v osadách a vo väčšine je negramotná, čo z nej robí ideálny cieľ na páchanie volebnej korupcie. Kiska je v skutku dobrý anjel, priam mu to až srší z očí.

Druhý je adeptom na prezidenta nášho štátu, ktorý síce zbiera podpisy pod svoju kandidatúru od občanov, ale my príčetní veľmi dobre vieme, že je kandidátom „demokraticky“ vybraným na ambasáde spojených štváčov amerických.

Veď on je tiež takým štváčom na povel. Inak je to kariérny diplomat, v hovorovej reči profesionálny lezec. Nezabúdajme, že tento Korčok z pozície ministra zahraničných vecí zosnoval spolu s vtedajším ministrom obrany Naďom okupáciu územia Slovenska armádou spojených štváčov amerických. Klaun je kráľom a kráľ je klaunom by v jeho prípade mohlo byť vlastizradca je prezidentom a prezident je vlastizradcom.

Okrem podpisu, Kiska venoval Korčokovi aj 3000€ na transparentný účet. Ktovie, koľko mu daroval, resp. možno daruje poza transparentný účet, má v tom predsa prax. Dúfam, že po tejto verejnej podpore od Kisku je každému jasné, že Korčok je ešte nevoliteľnejším ako nevoliteľným.

P.S.: Slovensko už konečne potrebuje svojprávneho slovenského prezidenta a nie servilného sluhu Západu. Čo myslíte?!

Vorobelová: Čo robila ČAPUTOVÁ, keď Naď posielal našu obrannú techniku na Ukrajinu?
Poslankyňa parlamentu Slavěna Vorobelová v komentári na svojom blogu píše, že hlavná veliteľka ozbrojených síl SR Zuzana Čaputová „prosíka a žobroní“ Severoatlantickú alianciu (NATO), aby zabezpečila naše nebo a to nezostalo tak nechránené. „A... Čítať ďalej
11 | 06 | 2023 | Ladislav Kováčik

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!