Michelko: So žurnalistickou žumpou sa komunikovať nedá (VIDEO)
04 | 11 | 2023 I Eka Balaskova

Roman Michelko a s ním aj parlamentný klub SNS sa zhodol, že strana nebude komunikovať s niektorými médiami. Tie väčšinu jeho členov nálepkujú, ako extrémistov, či konšpirátorov dlhodobo SNS vykresľujú vo veľmi nepriaznivom svetle.

Michelko u Mimi Šramovej upozornil, že on zodpovedá len za to, čo v ktorom médiu povie a ich obvinenia by boli adekvátne, len ak by bol on sám šéfredaktorom takéhoto média. A v týchto argumentoch sú úplne slabí a SNS nemá dôvod vychádzať im v ústrety. Jedným z dôkazov na jeho slová o tendenčnosti spravodajstva je aj redaktorka TV JOJ Jana Krescanko Dibáková.

Neadekvátne argumenty

„Neexistuje nijaký blud, ktorý by som ja hlásal. Oni teda v rámci tých konšpirácií hovoria, že chodím do konšpiračných médií. A ja teda hovorím, že ja si zodpovedám sám za seba a nech riešia to, čo ja tam poviem. Bola by tá otázka adekvátna, ak by som bol ja šéfredaktorom takého média a ja púšťal také bludy. Ale ja predsa nemôžem byť zodpovedný za to, že nejaká vec v nejakom médiu vyjde, kde som aj ja,“vysvetľuje Michelko, ktorý nemá problém chodiť aj do mainstreamových médií, či už komerčných, alebo verejnoprávnych. Postoje a myšlienky treba hlásať všade.

Hostia víkendových diskusných relácií
Prehľad hostí vo víkendových diskusných reláciách Sobota 4. novembra 12.10 RTVS Sobotné dialógy: Ján Richter, predseda Výboru NR SR pre sociálne veci, predseda poslaneckého klubu Smer-SD Martina Holečková, členka Výboru NR SR pre sociálne... Čítať ďalej
04 | 11 | 2023 | Ivan Mihale/tasr

Funguje nálepkovanie

„Nech mi povedia, akú konšpiráciu, čo som ja povedal. V tomto sú úplne slabí v argumentoch. Ale samozrejme nálepkovanie tu funguje,“zdôvodňuje Michelko rozhodnutie SNS nedávať N-ku, SMEčku a Expresu, Aktualitám rozhovory, lebo oni sú podľa Michelkových slov „žurnalistická žumpa“. Najväčším televíziám dali šancu na sebareflexiu

Všetko je o komunikácii

„Médiá musia troška chápať, že keď oni sa správajú absolútne neadekvátne, tak aj druhá strana nemá prečo vychádzať im v ústrety,“objasňuje Michelko.

Príkladov je niekoľko

Moderátorka zľahčuje trestnú činnosť čurillovcov, z ktorej sú právoplatne obvinení! Hosťami Jany Krescanko Dibákovej v relácii Na hrane boli Tibor Gašpar, Juraj Krúpa a Jaroslav Spišiak. Na Gašparov argument o dlhodobom vulgárnom vystupovaní Jána Čurillu moderátorka reagovala vetou:

„Vy viete, pán Gašpar, že to je rozhovor za zatvorenými dverami, to je dôležitá skutočnosť. Na poradách sa hovorí čokoľvek.“

ABSURDNÉ! Moderátorka ZĽAHČUJE TRESTNÚ ČINNOSŤ Čurillovcov! (VIDEO)
ABSURDNÉ! MODERÁTORKA ZĽAHČUJE TRESTNÚ ČINNOSŤ ČURILLOVCOV, Z KTOREJ SÚ PRÁVOPLATNE OBVINENÍ! Toto je reakcia Smeru SSD na diskusnú reláciu TV JOJ Na hrane Jany Krescanko Dibákovej, ktorej hosťami boli Tibor Gašpar, Juraj Krúpa a Jaroslav... Čítať ďalej
03 | 11 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!