Harabin: Koncentrácia tupcov v mainstreame už presiahla kritickú hranicu
04 | 11 | 2023 I Ivan Mihale

Štefan Harabin:  Za dva týždne izraelskej ofenzívy bolo zabitých už 8000 civilistov, z toho tretina detí. To je viac civilistov, ako zahynulo v ukrajinskom konflikte za 20 mesiacov bojov na oboch stranách.

Pritom ak máme veriť novinárom z mainstreamu, tak Rusko útočí výlučne na civilné ciele, nemocnice, školy, škôlky, jasle, pôrodnice, reštaurácie, múzea, divadlá a obytné štvrte. Na druhej strane Izrael podľa nich útočí výlučne na vojenskú infraštruktúru Hamasu.

To znamená, že obe armády ruská aj izraelská nie sú schopné plniť stanovené bojové úlohy. Rusi napriek cielenej snahe likvidovať výlučne civilné obyvateľstvo, zlikvidovali miesto civilov značnú časť ukrajinskej armády.

A izraelská armáda, ktorá útočí výlučne na vojenskú infraštruktúru Hamasu, zlikvidovala zas podstatne viac civilistov, než príslušníkov Hamasu. Ostáva ešte  jedna možnosť a to tá, že koncentrácia idiotov v mainstreamových médiách už presiahla kritickú hranicu čoho následkom je, že im nedôveruje až 70% ľudí. A nemožno sa čudovať.

Za posledný rok a pol Putin podľa mainstreamových novinárov už druhýkrát zomrel. Prvýkrát v máji 2022, keď ho mal nahradiť dvojník a minulý týždeň znova. Nevedno či zomrel ten dvojník, alebo či tá správa z mája bola lož. A keď sa títo novinári dozvedia že 70% ľudí im nedôveruje, tak to nepripisujú vlastnej prestitúcii, ale pôsobeniu ruskej propagandy.

Štefan Harabin: Čurillovci mali byť už DÁVNO POSTAVENÍ MIMO SLUŽBU!
Exminister spravodlivosti a bývalý predseda Najvyššieho súdu má na otázku postavenia čurillovcov mimo službu jednoznačný názor. Už dávno mali byť postavení mimo službu! Viac vo videu: Čítať ďalej
03 | 11 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!