Lucia odišla na Šalamúnove ostrovy! Nie, nešla si šunky vyvaľovať, ona tam pracuje
03 | 11 | 2023 I Mária Škultétyová

Múdra je to žena. Ako samotný  kráľ Šalamún. A pracovitá. Odišla dvíhať zatopené Šalamúnove ostrovy. A na tých, čo ešte vyčnievajú nad hladinu, bude chľastať a mulatovať za naše peniaze. Ako Sulík v Dubaji. Len aby  ju kanibali neobjavili!

Z toho chľastania a mulatovania ju nepodozrievam ja, božechráň, to by som si nedovolila. To hovorí čitateľ  v komentári pod jej príspevkom. Ja verím Lucii. Ona si nešla riť vyvaľovať, ona išla tvrdo pracovať.

A teraz vážne

Lucia sa nám stratila z dohľadu. Dávno o sebe nedala vedieť. Zmizla z povrchu zemského. Zo slovenského aj z európskeho. Naposledy sa ozvala... no dávno,  ešte 25. októbra. V pamätný deň, keď jej milovaná pani prezidentka vymenovala vládu nemilovaného Róberta Fica.

Tak sa pozrime, čo nám to odkázala

„S tým zmiznutím zo Slovenska som to myslela až tak vážne, že som práve v deň vymenovania novej vlády odletela tak ďaleko, ako sa len dá.

Čakajú ma Šalamúnove ostrovy, teda tie z nich, ktoré ešte zostali nad hladinou. Dva severné, Kale a Rapita, sa totiž už kvôli klimatickej zmene stratili pod hladinou Tichého oceánu.

Na sociálnych sieťach vás informujem len o takej európskej legislatíve, ktorá má skutočný dosah na vaše životy. Okrem kľúčových smerníc však v EP pracujem aj v skupine, ktorá utužuje vzťahy medzi Európskou úniou a štátmi Karibiku, Afriky a Pacifiku.

Pracovná cesta europoslancov prichádza na Šalamúnove ostrovy v strategickom čase. O vplyv sa tam bije Austrália, India aj Čína. Preto je fajn, že sa v polovici novembra podpíše rámcová dohoda medzi EÚ a krajinami Afriky, Karibiku a Pacifiku.“

Slovo na záver

Lucia, ešteže ťa máme!  Vďaka za to, čo robíš pre nás, pre  zaostalých a biednych Slovákov! Už sa teším na najbližšiu dovolenku. Vyberám si  Šalamúnove ostrovy.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik