Zúfalý Roman Mikulec "šteká", Matúš Šutaj Eštok informoval o ďalšej pomoci pre ľudí! Mikulca ľudia v komentároch sfúkli ako plameň sviečky
02 | 11 | 2023 I Gabriela Fedičová

Roman Mikulec (Slovensko) na sociálnej sieti doslova šteká a tvrdí že Matúš šutaj Eštok (HLAS - SD) je neschopný minister a mal by okamžite odísť z postu ministra vnútra. Medzitým Matúš Šutaj Eštok ohlásil pomoc ľuďom postihnutých zemetrasením a avizoval aj možné posilnenie hliadok vo vlakoch po stredajšom incidente

"Je až neuveriteľné, ako predchádzajúca vláda bezcitne ignorovala ľudí na východnom Slovensku, ktorých zasiahlo zemetrasenie. Rodiny s deťmi sa bez akejkoľvek pomoci ocitli zo dňa na deň v núdzi. Poniektorí dokonca žijú v domoch, ktoré sú ťažko poškodené a každú chvíľu im môžu doslova spadnúť na hlavu. Viem, že vláda nemôže vyriešiť všetko, ale určite vie podať týmto ľudom pomocnú ruku. Preto už tento piatok, spolu s premiérom a ministrom práce sociálnych veci a rodiny Erikom Tomášom ideme priamo na miesto zistiť, ako môžme pomôcť," uviedol na sociálnej sieti Matúš Šutaj Eštok, minister vnútra.

Šutaj Eštok avizoval aj možné posilnenie hliadok vo vlakoch po stredajšom incidente

Hliadky vo vlakoch by sa mohli dočasne posilniť. Avizoval to minister vnútra Matúš Šutaj Eštok (Hlas-SD) na stredajšom Výbore Národnej rady SR pre obranu a bezpečnosť v súvislosti so stredajším (1. 11.) incidentom. Zranenej žene zaželal skoré uzdravenie.

"Chcem ubezpečiť občanov, že aj spolu s dočasne povereným policajným prezidentom riešime situáciu tak, aby sa do budúcna ľudia nemuseli báť cestovať vlakom," deklaroval minister vnútra. O situácii plánuje hovoriť aj s ministrom dopravy Jozefom Rážom (nominant Smeru-SD).

V rýchliku na východe Slovenska z Košíc do Žiliny došlo v stredu večer k incidentu medzi cestujúcimi. Na mieste zasahovala polícia, privolaná bola aj posádka rýchlej zdravotnej pomoci.

Brutálny útok v rýchliku na východe Slovenska! Muž dobodal študentku, spacifikovali ho spolucestujúci
Krvavý útok v rýchliku na východe Slovenska sa stal vo večerných hodinách. Muž pobodal mladú ženu v jednom z kupé, v rýchliku R 762, smerujúcom z Košíc do Žiliny. Zasiahol jej krk aj ruku, spacifikovali ho spolucestujúci, skončil v rukách... Čítať ďalej
02 | 11 | 2023 | Gabriela Fedičová

Česko predĺži kontroly na Slovenských hraniciach najmenej do 22. novembra. Nepomohla ani divadelná akcia pána Šutaja Eštoka a pána Fica na hraničných prechodoch, uviedol ešte včera Roman Mikulec na sociálnej sieti. Ten minister vnútra, za pôsobenia ktorého migrácia neklesela a hranice boli kontrolované počas niekoľkých období.

"Koho je to teraz hanba? Kto teraz nezvláda migráciu a kvôli čomu nám Česi predlžjujú kontroly? Nepomohla ani akcia na vybraných hraničných prechodoch, pri ktorej zachytili presne 0 MIGRANTOV. Tak prečo nám Česi predlžujú kontrolu? Niečo tu nesedí  Čo však sedí je to, že pán Šutaj Eštok je neschopný minister, ktorý len šteká, ako mu jeho pán povie. JE TO JEHO HANBA, ŽE NÁM ČESI PREDLŽUJÚ KONTROLY A MAL BY OKAMŽITE ODÍSŤ Z POSTU MINISTRA, LEBO LEN ZA PÁR DNÍ NAPÁCHAL VIAC ŠKÔD AKO OSOHU," píše zúfalý Roman Mikulec.

K postu použil fotografiu Danglára, ktorý uzavrel v roku 2021 s ministerstvom vnútra zmluvu o dodaní 14 ilustrácií pre nástenný kalendár rezortu na rok 2022 a autor za grafické dielka dostal dovedna 35 tisíc eur bez DPH.

Zmluva bola uzatvorená na 42 tisíc eur. v roku 2021. K nahliadnutiu je v Centrálnom registri zmlúv.

Dátum platnosti nie je uvedený.

Facebook: Roman Mikulec

Facebook: Zdroj: Roman Mikulec

Čo odkazujú Mikulcovi ľudia v komentároch

-Najlepšia vláda 2023,pred ňou tri a pol roka KATASTROFA!!!!

-Samozrejme je to chyba a hanba len a len vaša! Vy nielen že ste nič neurobili, ale dokonca vy ste ani spraviť nič nechceli!! Že si na migrantov máme zvyknúť!!! Že?? A kontroly začali za vašej vlády!!!

- Už zmĺkni a prestaň vyplakávať... ak je tu niekto neschopný, si to ty aj celé OĽAJNO... už aby začalo vyšetrovanie vašich zločinov, ktorých ste sa za svoje 3,5 ročné účinkovanie dopustili... a je ich neúrekom.

- Oni aspoň dačo robia a ty si hovoril že sa nič nedeje ty demente a už zalez do kanála. Ten pravý sa k tomu vyjadruje. Fuj hnus

- Čo vám tak hovorí slovo PREVENCIA ? Pretože účelom nebolo odchytávanie migrantov, ale to, aby pochopili, že cez nás už nemôžu chodiť, ani sa im to nepodarí. A to svoj účel splnilo. Ja som veľmi zvedavá, keď sa vyčísli suma, ktorá nás, teraz cez zimu, bude stáť starostlivosť o tých 46 000 nelegálov, ktorí sú už u nás a ktorým ste nezákonne dávali biele papieriky. Dúfam, že sa táto suma strhne z vášho majetku..a nie z našich peňazí. Áno, aj z peňazí tých hlupákov, ktorí s vami súhlasia.

Atď.

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik