Podpredseda parlamentu: Do skrine s Čaputovou! KDH: ODVOLAJME HO (VIDEO)
02 | 11 | 2023 I Eka Balaskova

Vo štvrtok sa Ľuboš Blaha "nasťahoval" do novej kancelárie - po voľbách sa stal podpredsedom parlamentu. Kým začne úradovať, potreboval si však upratať. A zábery z tohto aktu sa okamžite stali hitom internetu.

Ak však čakáte, že pán podpredseda NR SR sťahuje metlou pavučiny z kútov, či utiera prach z rámov okien, ste na omyle.

Začal vlajkou EÚ - nahradil ho druhou slovenskou zástavou.

Na polici s knihami trónia knihy ako Smrť generála Lučanského, či Štúrove diela.

Nuž a obraz prezidentky Zuzany Čaputovej hľadí na vnútornú dyhu dverí skrine - jej miesto zaujal Blahov obľúbený revolucionár CheGuevara...

Sedem (menej známych) divov Slovenska ... a k nim jeden bonus (GALÉRIA)
Antických sedem divov sveta pozná asi každý, kto skončil základnú školskú dochádzku. Maják, ako v Efeze, či Diovu sochu tu nemáme. Na Slovensku ťažko budete hľadať aj záhrady kráľovnej Semiramis, no aj Slovensko má množstvo zaujímavých miest, o... Čítať ďalej
01 | 11 | 2023 | Eka Balaskova

BLAHOV POČIN SA ALE NEPÁČI KDH 

KDH začalo zbierať podpisy na mimoriadnu schôdzu o odvolaní Ľuboša Blahu z funkcie podpredsedu parlamentu. Prekáža im, že zo svojej kancelárie odstránil vlajku EÚ a portrét prezidentky nahradil portrétom Che Guevaru, informoval Denník N.

„KDH ako hnutie, ktoré bojovalo proti komunizmu a zasadilo sa za vstup Slovenskej republiky do Európskej únie a medzinárodných štruktúr, s týmto znevažujúcim konaním nesúhlasí,“ vyhlásila Martina Holečková, predsedníčka klubu KDH.

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik