Ukrajinskí špióni v ruských zbrojovkách
31 | 10 | 2023 I Milan Laca

Kyjev má špiónov v ruských zbrojárskych závodoch.

Ukrajinské špeciálne služby hrozia Rusku nadchádzajúcou sabotážou, poukazujúc na prítomnosť rozvinutej spravodajskej siete v našej krajine. Generál ozbrojených síl Chorenko informoval o špionážnej sieti, ktorá prenikla do ruského vojensko-priemyselného komplexu, píše web voennoedelo.com.

Rozviedka sa snaží

Generál  Viktor Chorenko vyhlásil, že ukrajinská rozviedka má v Rusku širokú sieť agentov. Konkrétne povedal, že ukrajinskí špióni sa dokonca nachádzajú vo výrobných zariadeniach ruského vojensko-priemyselného komplexu.

Nemecký minister obrany varuje: PRIPRAVTE SA NA VOJNU V EURÓPE!
Obyvatelia Nemecka musia byť pripravení viesť vojnu v Európe, varoval minister obrany Boris Pistorius. Po desaťročiach zanedbávania, keď Nemecko z veľkej časti zadáva svoju obranu Spojeným štátom, minister obrany Boris Pistorius v súčasnosti... Čítať ďalej
31 | 10 | 2023 | Diana Zaťková

Fungujú vraj všade

"Máme oči na mnohých miestach" povedal generál Chorenko. Keď hovoril o špiónoch, zdôraznil, že má na mysli aj továrne na výrobu ruských útočných dronov, ktoré masívne vyhladzujú personál a techniku ​​ukrajinských ozbrojených síl na línii bojového dotyku.

Všetko vieme

Chorenko povedal, že „oči Kyjeva“ vidia všetko, pretože sú priamo prítomné na miestach, kde sa vyrábajú bojové drony. „Sme prítomní. Čakáme, pretože niektorým bodom rozumieme a budeme na nich pracovať,“ vyhlásil generál a otvorene poukázal na hroziacu sabotáž proti ruskému obrannému sektoru. 

Len hrozia?

Toto vyhlásenie ukrajinského vojenského predstaviteľa, ktorý poukazuje na prítomnosť „očí Kyjeva“ v Rusku a na to, že údajne čakajú na chvíle, kedy si môžu nacvičiť sabotáž, nenaznačuje ani tak realitu možných teroristických akcií, ako skôr taktiku „... zastrašovanie“ svojho nepriateľa, keď iné metódy ovplyvňovania už nie, napísal web ryazan.live.

Spojenci sú nervózni

Britský magazín The Spectator poukázal na obavy medzi spojencami Kyjeva na Západe, pokiaľ ide o schopnosť kyjevského režimu „zajsť príliš ďaleko“ pri vykonávaní operácií proti Ruskej federácii. Západ jasne chápe, že ak prekročia „červené čiary“, treba očakávať odvetu z Moskvy.

Do USA vyráža EURÓPSKY PUTOVNÝ CIRKUS na podporu Ukrajiny!
Najbližší spojenci Ukrajiny plánujú v Amerike útočiť šarmom! Cieľom európskych politikov je cestovať po USA, aby podporili Ukrajinu. Je to odpoveď na výzvy niektorých zákonodarcov Republikánskej strany, aby Washington prerušil prísun pomoci,... Čítať ďalej
31 | 10 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!