Svojská radosť Barbory Richterovej! Posledný deň úchyla v parlamente!
25 | 10 | 2023 I Gabriela Fedičová

Svojská radosť jednej z matiek detí Borisa Kollása, Barbory Richterovej sa objavila na sociálnej sieti. Vyjadrila sa k odchodu Borisa Kollára (Sme rodina) z NR SR a z postu predsedu parlamentu.

"Tak sme sa konečne dočkali! Posledný deň úchyla v parlamente!Môže si zbaliť svoje švestky, postel a odísť do zabudnutia.Zbohom. Inak sa divím že mu vedeli podať ruku bez ochrannej rukavice," uviedla na sociálnej sieti Barbora Richterová.

Richterová sa pred pár dňami tešila aj z niečoho iného

"Viete na čo sa teším? Keď na súde bude musieť Boris Kollár zvereniť počet svojich detí😃Konečne sa nám potvrdia aj tie nepriznané, ja som si ich dala totiž všetky predvolať. Celý hárem. No bude zábava. Inak viete čo povedal na mňa a moje deti sediac v luxusnej reštaurácii keď jedol 80€ steak? Že je zvedavý čo moji synovia( na fotke) a ja budeme žrať.. takto sa vyjadruje na adresu mojich detí ktoré rok nevidel.. a ešte sa smial..Zagrcaný mafián," napísala tiež na sociálnej sieti.

Boris Kollár (Sme rodina) odovzdal dnes vedenie ustanovujúcej schôdze a Národnej rady (NR) SR svojmu nástupcovi Petrovi Pellegrinimu (Hlas-SD).

Hnutie Borisa Kollára (Sme rodina) sa v predčasných parlamentných voľbách, dňa 30.septembra 2023 do NR SR neprebojovalo.

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik