POLITOLÓG VYTOČENÝ DO BIELA! Šialenci okolo Matoviča zneužívajú meno našej vlasti!
25 | 10 | 2023 I Gabriela Fedičová

OĽaNO A PRIATELIA KONČÍ! PRICHÁDZA SLOVENSKO! Hnutie OĽANO a priatelia opäť zmenilo názov. Po novom sa volá Slovensko. Politológ je vytočený do biela. Tvrdí, že šialenci okolo Matoviča zneužívajú meno našej vlasti!

Hnutie OĽANO a priatelia opäť zmenilo názov. Po novom sa volá Slovensko.

Vyplýva to z registra politických strán, ktorý je zverejnený na stránke Ministerstva vnútra (MV) SR.

Hnutie už tento rok menilo názov, zakomponovalo doň platformy, s ktorými kandidovalo vo voľbách do NR SR. Počas roka zmenilo aj svoju oficiálnu skratku na OĽANO a priatelia.

"Dnešným dňom hnutie OĽANO A PRIATELIA mení svoj oficiálny názov na SLOVENSKO. Robíme tak ako prejav verejného záväzku voči všetkým čestným ľuďom, ktorým na Slovensku skutočne záleží. Verejného záväzku, že tak, ako roky doteraz, budeme vždy stáť na strane čestných ľudí, bez ohľadu na to, koľko majetku majú či akým jazykom ich mama naučila rozprávať. Verejného záväzku, že budeme robiť všetko pre to, aby sme zlo, ktoré nám opäť unieslo štát, spoločnými silami porazili," uviedli na sociálnej sieti.

OĽaNO A PRIATELIA KONČÍ! PRICHÁDZA SLOVENSKO!
Hnutie OĽANO a priatelia opäť zmenilo názov. Po novom sa volá Slovensko. Vyplýva to z registra politických strán, ktorý je zverejnený na stránke Ministerstva vnútra (MV) SR. Hnutie už tento rok menilo názov, zakomponovalo doň platformy, s ktorými... Čítať ďalej
25 | 10 | 2023 | Gabriela Fedičová/TASR

Eduard Chmelár považuje za vyslovenú drzosť  pomenovať svoju politickú stranu "Slovensko"

"Považujem za výslovnú drzosť, že si vôbec niekto dovolí pomenovať svoju politickú stranu "Slovensko" a za dvojnásobnú drzosť, keď sa tak premenuje práve OĽaNO, ktoré to skutočné Slovensko zničilo a do každých volieb ide s novým názvom, akoby si myslelo, že tým vymaže svinstvá, ktoré sa so značkou "Obyčajných ľudí" spájajú. Takto zneužívať meno našej vlasti by malo byť zakázané. Slovensko patrí všetkým, nie iba šialencom okolo Igora Matoviča," reagoval Eduard Chmelár v príspevku na sociálnej sieti.

Bábkoherečka Remišová si voči vláde R. Fica dovoľuje čím ďalej tým viac
Bábkoherečka Veronika Remišová si dovoľuje čím ďalej tým viac, voči členom vlády Roberta Fica. Po vzore svojho veľkého idola Igora Matoviča, ktorého opustila, aby sa k nemu mohla vrátiť doslova značkuje nových členov vlády a predpovedá úpadok... Čítať ďalej
25 | 10 | 2023 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik