NEHODA UZAVRELA CESTU! Na mieste pristáva aj záchranársky vrtuľník
24 | 10 | 2023 I Diana Zaťková/TASR

Cesta medzi Dunajskou Stredou a Veľkým Mederom je pre nehodu uzavretá. Na mieste pristáva aj záchranársky vrtuľník.

Cesta prvej triedy medzi Dunajskou Stredou a Veľkým Mederom je z dôvodu tragickej dopravnej nehody úplne uzavretá. Pri nehode sa mali zraziť dve osobné a jedno nákladné auto. Vyžiadala si jeden ľudský život a ďalšie dve osoby sa ťažko zranili. Polícia o tom informovala na sociálnej sieti.

"Ak vám to situácia umožňuje, úseku sa vyhnite. Bližšie informácie poskytneme, len čo to situácia dovolí," uviedla polícia.

Na mieste pristáva aj záchranársky vrtuľník.

AKTUALIZOVANÉ Z nemocnice ušiel psychiatrický pacient! Môže byť nebezpečný (FOTO)
Zo psychiatrickej nemocnice v Kremnici ušiel 43-ročný pacient. Banskobystrická krajská polícia na sociálnej sieti upozorňuje, že môže byť nebezpečný pre okolie. Polícia prosí občanov o pomoc. "Ide o 43 ročného Marcela z Veľkého Krtíša. Muž je 175... Čítať ďalej
24 | 10 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik