Hlas ľudu: Škriekajte, paviáni, len nech sa ten „míľnik“ na odstavenie Fica už nezopakuje
20 | 10 | 2023 I Mária Škultétyová

Mienkotvorní totálne pohoreli. Pokašlali to novinári „objektívnych“ médií. Tentoraz sa im podarilo vyrobiť aleže naozaj falošnú mienku.

Teraz, keď už je po voľbách, keď už Fico poskladal vládu, plačú nad rozliatym mliekom. OĽANO hovorí, že oni od počiatku vedeli, že Pellegrini sa spojí s Ficom, že je to jedna banda.

Ale začnime od Adama

Mienkotvorní novinári dávno pred voľbami vyrábali partnera pre Šimečku. „Obeťou“ sa stal Pellegrini. „Odtrhol sa od Fica, razí modernú cestu,“ povedali si, „tak si ho vychováme.“ Hýčkali si ho, mojkali,  pomaly ako pani prezidentku. Chválili a nadbiehali mu. Bol v každej televízii, v každej debate.  V prieskumoch bol najdôveryhodnejší, najlepší, skrátka, naj. Až sa cítil ako hviezda v svetle reflektorov.

Prišli voľby a s nimi aj sklamanie

Favorit na víťaza poriadny kus zaostal za politickým matadorom. Ani apenko, ani médiá, ba ani hlasy zo zahraničia nepomohli panáčikovi  k víťazstvu. Nevydalo - hlasov bolo málo. Fico vyhral, Šimečka dostal po nose.

„Ale nikdy nebolo tak zle, aby nemohlo byť lepšie, „takto nejako rozmýšľal porazený Miško s poradcami. A začal skladať alternatívnu vládnu koalíciu. Urobíme všetko preto, aby tu nevládol Fico. Čo keď vyhral voľby, my ho nechceme, a basta!

Fico ticho a neskúsené chlapča s bubnom

Kým Fico rokoval za zatvorenými dverami, neskúsené chlapča išlo s bubnom na zajace. Nikto mu nepovedal, že to sa tak nerobí. Že zajace sa odplašia  a je po paprikáši. Aj po Miškovej vláde. Tak sme sa dozvedeli, ako sa radili, aj čo mu kto poradil. Médiá prinášali správy, že to je na dobrej ceste, že bude dobre. Pellegrini naskočil na vlak, rokuje a bude možno aj premiér. Aj keď si to nezaslúži. A ešte dostane to aj ono. Až sme sa začínali báť. Ale  on nie. Skôr než sa štyri vagóny dostali do cieľa,  ten jeho sa odpojil. Pellegrini sa presvedčil, že tudy cesta nevede.  Že si už nadávajú, že sulíkovci by aj Mišove gate predali, len aby boli vo vláde. Ešte ani zvolená nie je a už ju idú povaliť. A že kresťania nechcú nastúpiť, že majú akési červené čiary a tie neprekročia ani za boha.  A tak milý Pellegrini ohlásil, že s nimi končí, že už bude rokovať len so Smerom a SNS. Raz darmo, krv nie je voda.

 Až potom sa ukázalo, kto je tu falošný. Z dobrého Petríka bol odrazu klamár. Od začiatku vedel, že pôjde s Ficom. Vrazil im nôž do chrbta, zradil. Všetci začali štekať proti nemu. Opozícia sa obviňovala navzájom, kto za to môže a rozbíjala „jednotu“.

Ale boj médií neprestal

Novinári celé dni striehli na Fica. Vyčkávali pred centrálou, len nech povie, čo je nové. Nech prví prinesú správu, že ten a ten do vlády nepatrí. Ten oný bude potrebovať, aby ho niekto kočíroval. A tá krásavica čo tam, preboha, hľadá, Milanová bola lepšia! Dedinčan s takým slovníkom a s takými názormi chce byť ministrom?  Zlatý Budaj!

Fico nezabúda

Fico má aj rozum, aj pamäť. Vracia údery, ktoré roky od vás dostával. Nie, nebudete to vy, ktorých bude ako prvých informovať. Budú to tí „fejkoví“, viete?

Tak len ďalej robte to, čo vám ide. Nadávajte spolu s komediantmi. Možno vám to pomôže, aby vás neporazilo. Možno sa z tej volebnej porážky ľahšie dostanete. Ale pamätajte, ľudia vám to spočítajú. Tak len škriekajte ako pavián Stanke.Len nech sa ten váš „míľnik“na odstavenie Fica už nezopakuje!

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať.

Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik