Opozícii došli argumenty, a tak REVÚ DO EURÓPSKYCH DIAĽAV
21 | 10 | 2023 I Eka Balaskova

Doma na pravdu nezabúdame! Karol Farkašovský (SNS) volá po tom, aby sme mnohým krikľúňom postavili klietky hanby. Tie by im, ale aj nám, mali zabrániť zabudnúť. Na sociálnej sieti totiž konštatuje, že im došli argumenty a keďže nič iné nevedia, „revú do európskych diaľav“.

Farkašovský reaguje na fakt, že dvom slovenským stranám bolo pozastavené členstvo v ich medzinárodných štruktúrach, čo im "vybavili" tí, ktorí Slovensko priviedli na chvost ekonomických ukazovateľov v rámci EÚ. Lenže doma podľa Farkašovského stále máme pamäť na tri roky "hrôzovlády". A tým, čo majú namiesto argumentov len silný hlas, doma nepomôže ani Brusel. 

Pamäť ale máme

„Ktože nám to tak zúfalo kričí ... ? Že to zatriaslo aj Bruselom. Ten ako pravá macocha hneď a zaraz odvrhol slovenských sociálnych demokratov. Kričí nám tu garnitúra amatérov, ktorá zdevastovala Slovensko na druhú najchudobnejšiu krajinu EÚ. Našťastie u nás doma nám ten krik žily netrhá. Už sme voči kriku imúnni a hluchí. Ale nie zábudliví,“píše Karol Farkašovský na Facebooku.

Žilinka reaguje na ospravedlnenie Kaliňákovi: PRAVDA ZOSTANE VŽDY LEN PRAVDOU!
Paragraf 363? Spisy Gorila? Kauza Súmrak? Generálny prokurátor (GP) Maroš Žilinka komentuje výkriky mainstreamu a niektorých popletených politikov, ktorí si hovoria demokrati! Tieto dve kauzy nemajú spoločné len to, že postupy a rozhodnutia OČTK... Čítať ďalej
20 | 10 | 2023 | Diana Zaťková

Čo si teda pamätáme

„Dobre si pamätáme tri roky hrôzovlády, utrpenia, excesov. Tri roky hádok, vulgárnosti, urážok, obviňovaní, svojvoľného ohýbania zákonov, obmedzovania slobody pohybu, slova, zatvárania médií, a potláčania dialógu. Tri roky zneužívania moci a znásilňovania pravdy,“upozorňuje národniar a bývalý novinár.

Došli im argumenty

„Bývalí mocipáni prirýchlo zabudli ako arogantne a drzo si prisvojovali monopol na pravdu. Jedinú a neomylnú pravdu. Diletanti, namiesto hanby a pokory kričia, revú do európskych diaľav. Lebo - nič iné nevedia. Už aj tie najchabejšie argumenty im došli ako patróny na fronte,“myslí si Farkašovský.

Brusel nepomôže...

„Ostáva im len - ďalej očkovať spoločnosť vakcínou nevraživosti. Bez štipky svedomia, ktoré by ich prinútilo aspoň sa ospravedlniť. Oni vo svojej prostoduchej „odbornosti“ nevedia, že krikom  ubližujú predovšetkým sebe. Odhaľujú svoj diétny „charakter“. Ešte nedospeli k poznaniu, že krikom svoju reputáciu z bahna a žaburiny nevytiahnu. Ani s pomocou bruselskej macochy...,“ uzatvára Farkašovský.

Suspendovanie Smeru a Hlasu: A OPOZÍCIA UŽ VYKRIKUJE! Ozvala sa aj Veronika
Strana európskych socialistov vo štvrtok pozastavila členstvo strane Smer-SSD Roberta Fica aj Hlas-SD Petra Pellegriniho, ktoré v stredu oznámili zostavenie vlády na Slovensku, informuje POLITICO. Fico ako premiér bude na rokovaniach EÚ sedieť v... Čítať ďalej
13 | 10 | 2023 | Diana Zaťková

Pozastavené členstvo

Strana európskych socialistov vo štvrtok (12. októbra) pozastavila členstvo strane Smer-SSD Roberta Fica aj Hlas-SD Petra Pellegriniho, ktoré v stredu oznámili zostavenie vlády na Slovensku. Opozícia prognózuje, že Fico bude na rokovaniach „sedieť v kúte.

„K tomuto kroku došlo v nadväznosti na jasný odklon od hodnôt rodiny PES, ktorý predviedol líder Smeru-SD Robert Fico. A navyše v dôsledku obáv po vyhlásení vládnej koalície Smer-SD, Hlas-SD a radikálne pravicovej strany,“ uvádza sa v tlačovej správ PES deň po tom, čo Hlas a Smer oznámili vytvorenie koalície spoločne so Slovenskou národnou stranou.

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!