Transsexuál Kim za surový pokus o vraždu pôjde za mreže na 19 rokov!
18 | 10 | 2023 I Mária Sliacka

Ako sa zdá, progresívcami propagované operácie z muža na ženu a naopak  skutočný problém týchto ľudí neriešia, naopak, často dochádza k prehĺbeniu psychických problémov takýchto jedincov. Dokonca sa v poslednom čase začínajú množiť násilné činy , ktoré títo ľudia páchajú. Transsexuál Kim surovo dobodal len 17 ročné dievča. Kvôli banalite. Stále je pritom presvedčený o svojej nevine a ľútosť neprejavil ani náznakom. Veď obeť prežila.

Kto je Kim Balážu?

Oficiálne sa volá Anton Baláž, má 21 rokov, vyjadruje sa o sebe v ženskom rode. Žil v Českej republike, kde absolvoval proces zmeny pohlavia z muža na ženu. Keďže mal konfliktnú povahu a nedalo sa s ním  spolupracovať, proces ukončený nebol. Podľa znalcov trpí duševnou chorobou- schizoafektívnou poruchou, pre ktorú bol viackrát hospitalizovaný na psychiatrii. V minulosti bol Kim už dvakrát súdne trestaný, išlo o trestné činy ublíženia na zdraví a výtržníctvo.

V ženských šatách a dlhej čiernej parochni surovo dobodal dievča v Trenčíne

V septembri 2021 pred 21.00 hodinou transsexuál vybehol  z kríkov a 17 ročné dievča trikrát bodol zozadu  do chrbta. Zranenia boli veľmi vážne. Útočiť prestal až vtedy, keď zostala čepeľ zalomená v tele tínedžerky, len kúsok od hlavnej srdcovej tepny. A dôvod? Zapáčila sa mu jej  mikina, odmietla mu ju dať, a doplatila na to.

Ľútosť- slovo neznáme

Kim povedal, že mu pripomenula dievča, ktoré  pred 3 - 4 rokmi zavraždil. Na otázku, či mu to nie je ľúto, odvetil: Prečo by mi to malo byť ľúto?" A dodal, že to nie je  vražda, keď to dievča prežilo."

19 rokov za mrežami

Za pokus vraždy 17-ročného dievčaťa dostal od Okresného súdu v Trenčíne 19-ročný nepodmienečný trest. Rozsudok potvrdil aj Krajský  odvolací súd.

Kričal, vyvádzal, nechápavo pozeral, no zbytočne

Kim Balážu po verdikte, ktorý si vypočul, sprvu nechápavo pozeral, potom kričal, že sa odvolá. Očakával maximálne trojmesačný trest. Pokúšal sa presvedčiť sudcu, že chce ísť z väzby na slobodu, že nebude nebezpečný a ak mu nasadí súd na nohu monitorovací náramok, všetko bude v poriadku.

Sudca jeho reč prekladal do mužského rodu

„Obžalovaný sa vyjadruje v ženskom rode, avšak jeho vyjadrenia sú protokolované v mužskom rode,“ nadiktoval sudca do zápisnice, na čo Kim reagoval znechutene.

Na slobode by bol barmankou  

"Bola by som veľmi rada, keby som bol prepustená z väzby a dostala by som náramok na nohu. Konečne by som bola so svojou rodinou. Robila by som zrejme na pozícii barmanky, už mám takéto skúsenosti, už som takúto činnosť vykonávala v Luhačoviciach, v hoteli. Keby som sa dostala na slobodu, snažila by som sa nájsť si prácu. Tiež by som sa mohla konečne stretnúť so svojim priateľom. Do väzenia by som sa nechcela nikdy vrátiť. A keby som mala náramok, ničoho by som sa nedopustila,“ takto prosil Kim , ale márne.

Spočítali mu to aj za predchádzajúcu trestnú činnosť. On nič nechápal...

Podľa odvolacieho súdu okresný súd postupoval správne, keď Kimovi uložil úhrnný trest za trestnú činnosť. Kim očividne nechápal, čo sa deje a že má ísť na 19 rokov do väzenia. Na otázku, čo hovorí na rozsudok povedal, že nič, lebo "odsúdená nebudem". Myslel si, že za pokus o vraždu mu taký vysoký trest nehrozí, pretože nikto nezomrel. „Nikomu som neublížila, nikoho som nezavraždila, ako nejakí blázni zatvorení vo väzení .Mňa tiež znásilnili, mala som klince v p… napríklad. Bolo to niekomu ľúto? Nebolo. Tak pôjdem do Ilavy. Dvadsať rokov mi určite nehrozí, možno tri mesiace,“ argumentoval podľa portálu Pluska.

Podľa znalca je za svoje činy zodpovedný

Znalec z odboru psychológia a psychiatria skonštatoval, že obžalovaný bol  v čase spáchania skutku príčetný a za svoje činy zodpovedal.

Žijeme ťažké časy. Napriek tomu - smiech byť musí (GALÉRIA)
Dnešná hektická doba na slovenskej politickej scéne si priam žiada úsmev. Vedia to aj satirické stránky na sociálnych sieťach a ich admini sa činia. Treba povedať, že slovenskí politici sú pre nich dostatočným zdrojom na vtipné obrázky. Uplynulý... Čítať ďalej
18 | 10 | 2023 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik