PS zostala len frustrácia a zloba: TAK VYKRIKUJÚ, VYPLAKÁVAJÚ a KÁDRUJÚ POTENCIÁLNYCH MINISTROV
16 | 10 | 2023 I Diana Zaťková

Progresívci, namiesto ktorých doteraz politiku robili médiá, narazili na tvrdú realitu. Skonštatoval to na sociálnej sieti politik György Gyimesi (Aliancia). Po voľbách im ostala len frustrácia a zloba. A tak začali robiť to, čo im ide najlepšie. Vykrikovať, vyplakávať a kádrovať potenciálnych ministrov.

Prehraj voľby a môžeš všetko?

Progresívci podľa Gyimesiho zistili, že byť pečení, varení v červených denníkoch a robiť politiku sú dve rozdielne veci. Po tom, čo ich vycvičili poslanci Hlasu a vstúpili do prirodzenej koalície bez ľavicových extrémistov, ostala im len frustrácia a zloba, hovorí politik.

"Začali robiť to, čo im ide najlepšie. Vykrikovať, vyplakávať a kádrovať potenciálnych ministrov. Dokonca prizvali aj svojich potulných umelcov (potulujú sa nablízku vždy keď ich potrebujú na niečo politicky využiť). Zjavne si nevšimli, že voľby vyhral niekto úplne iný, a ten má právo zostaviť vládu podľa svojich predstáv," prízvukuje Gyimesi.

Mimoriadne agresívny dnešný progresivizmus

Progresívcom podľa politika nič nehovorí ani slovné spojenie “vôľa ľudu”. "Ľudia rozhodli a oni by to mali akceptovať. Lenže deje sa pravý opak. Znovu len ukazujú ako mimoriadne agresívny je dnešný progresivizmus."

Žilinka TO UŽ NEVYDRŽAL! Opozícii odkazuje TOTO
Prskanie nenávisti pokračuje! Predčasné parlamentné voľby sú už minulosťou. Ich víťazi aj porazení sú už známi, ba formuje sa i nová vláda. No progresívci a liberáli, ktorí mali pred voľbami plné ústa slušnosti a demokracie, akoby nechceli... Čítať ďalej
16 | 10 | 2023 | Diana Zaťková

Gyimesi upozorňuje, že diktujú víťazom volieb čo, ako a najmä s kým majú robiť, akoby minimálne boli súčasťou koalície. A tu je aj koreň problému.

"Ich, v spoločnosti menšinový názor, presadzujú nasilu. Doslova chcú prevychovať spoločnosť na svoj obraz. Neopierajú sa však o ľudí o voličov, ale výlučne o silu médií. A kto sa nepodvolí, tomu hrozí mediálny lynč a známe nálepkovanie."

Je dobré, že táto partička politických agresorov a extrémistov sedí v opozícii. Verím, že ešte veľmi dlho bude, uzavrel Gyimesi.

György Gyimesi/TASR | György Gyimesi

Vraj Hoaxy sa na mňa nelepia!

Slávnostný akt podpísania koaličnej dohody za účasti predsedu Smeru Roberta Fica, lídra Hlasu Petra Pellegriniho a šéfa Slovenskej národnej strany Andreja Danka sa uskutoční dnes, v pondelok 16. októbra o 13.00 h v historickej budove Národnej rady SR.

Možno sa práve tam dozvieme tie pravdivé mená budúcich ministrov a nie len hoaxy, ktoré prinášal bývalý mainstream a na ktoré tak skočili všetci, čo nosia odznak Hoaxy sa na mňa nelepia! Vrátane našich potulných hercov.

DISKUSNÉ RELÁCIE? NIE! Skupinová terapia frustrovanej opozície
Prskanie nenávisti pokračuje! Predčasné parlamentné voľby sú už minulosťou. Ich víťazi aj porazení sú už známi, ba formuje sa i nová vláda. No progresívci a liberáli, ktorí mali pred voľbami plné ústa slušnosti a demokracie, akoby nechceli... Čítať ďalej
16 | 10 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik