Vôbec tomu nerozumiete, odkázali diskutéri Valáškovi z PS (FOTO)
12 | 10 | 2023 I Eka Balaskova

Status Progresívneho Slovenska, pod ktorý sa ako autor podpísal bývalý veľvyslanec Slovenskej republiky pri NATO Tomáš Valášek pobúril množstvo osobností ako politického, tak aj spoločenského života. PS útok Hamasu odsúdilo. Čo Valáškovi vyčítajú Šebej či Wisterová?

Sobotný útok

Militanti z Hamasu vtrhli v sobotu ráno na hudobný festival, ktorý sa konal neďaleko kibucu Re´im pri hranici Izraela s pásmom Gazy. Následne začali strieľať na účastníkov. Podľa správ izraelských médií z miesta uniesli mnoho ľudí do pásma Gazy. Svedkovia útoku ho opísali ako masakru. Na internete sa medzičasom objavili videozáznamy zachytávajúce účastníkov festivalu pri tom, ako zjavne utekajú pred streľbou.

Masaker v Izraeli: Mŕtve telá na hudobnom festivale, Hamas uniesol ženy, deti i seniorov
Najmenej 260 tiel objavili izraelskí záchranári na mieste, kde sa konal hudobný festival, na ktorý v sobotu ráno zaútočili palestínski militanti. Oznámila to v nedeľu večer izraelská záchranná služba ZAKA, informuje TASR podľa agentúr DPA a AP... Čítať ďalej
09 | 10 | 2023 | Ivan Mihale

Poburujúci status

„Progresívne Slovensko odsudzuje útok Hamasu na Izrael. Niet žiadneho ospravedlnenia pre vystrelenie tisícov rakiet na husto obývané ciele. Rozumieme frustrácii Palestínčanov na okupovaných územiach s prístupom súčasnej vlády k riešeniu ich osudu. Ale ozbrojený útok je najhoršia možná odpoveď. Vyslovujeme úprimnú sústrasť obetiam tohto útoku a vyzývame na okamžité zastavenie násilia,“ napísal na Facebookovej stránke člen PS Tomáš Valášek.

Reprofoto z diskusie PS
Reprofoto z diskusie PS
Reprofoto z diskusie PS

NOVODOBÉ TÝRANIE: Teroristi z Hamasu kradnú obetiam telefóny, aby mučili rodiny
Uverejňujú mŕtve telá online! Rodiny niekoľkých obetí únosov a vrážd zo sobotňajšieho divokého útoku Hamasu nahlásili, že teroristi používajú mobilné telefóny a účty svojich obetí na sociálnych sieťach, aby im poslali fotografie a posmešné textové... Čítať ďalej
10 | 10 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik