PIATOK 13: Hamas mobilizuje na GLOBÁLNY DEŇ DŽIHÁDU! Povstanú aj Arabi na Slovensku?
12 | 10 | 2023 I Diana Zaťková

Palestínska militantná skupina Hamas vyzvala moslimov na celom svete, aby v piatok 13. októbra zorganizovali „Deň džihádu“ alebo svätej vojny, píše americký portál Breitbart. Henry Kissinger pre POLITICO Európe pri tej príležitosti odkázal, že masová imigrácia bola ZÁVAŽNÁ CHYBA!

Hamas označil tento deň za „potopu Al-Aksá“ s odkazom na názov operácie, pri ktorej zavraždil viac ako 1 200 Izraelčanov, zranil približne 3 000 a viac ako 100 ľudí uniesol.

Inštitút pre výskum médií na Blízkom východe (MEMRI) uviedol, že Hamas avizuje:

"Budúci piatok vyhlasujeme „Piatok potopy Al-Aksá“ za deň všeobecnej mobilizácie v našom arabskom a islamskom svete a medzi slobodnými ľuďmi vo svete. Je to deň na zhromaždenie podpory, ponuky pomoci a aktívnej účasti. Je to deň, kedy sa majú odhaliť zločiny okupácie, izolovať ju a zmariť všetky jej agresívne plány. Je to deň, kedy demonštrujeme našu lásku k Palestíne, Jeruzalemu a Al-Aksá. Je to deň obety, hrdinstva a oddanosti a zaslúži si česť brániť prvú qiblu moslimov, tretiu najsvätejšiu mešitu a nanebovstúpenie dôveryhodného posla.

Vyzývame slobodných ľudí sveta, aby sa zmobilizovali v solidarite s našim palestínskym ľudom a na podporu jeho spravodlivej veci a legitímnych práv na slobodu, nezávislosť, návrat a sebaurčenie."

Hamas tiež vyzval Palestínčanov na Západnom brehu (Izraelčanom známy ako Judea a Samária), aby povstali proti izraelským vojakom, a vyzval arabských občanov Izraela („Náš ľud na okupovaných územiach z roku 1948“), aby sa vzbúrili proti štátu.

Kissinger Nemcom polopate: Masová imigrácia bola ZÁVAŽNÁ CHYBA!

Útok Hamasu proti Izraelu, ktorý oslavuje v uliciach Berlína množstvo imigrantov, podľa bývalého ministra zahraničných vecí USA Henryho Kissingera naznačuje, že Nemecko vpustilo do krajiny príliš veľa cudzincov, informuje POLITICO.

„Bola to vážna chyba pustiť dnu toľko ľudí úplne inej kultúry, náboženstva a konceptov, pretože to v každej krajine vytvára nátlakovú skupinu,“ povedal 100-ročný bývalý americký diplomat v rozhovore s generálnym riaditeľom Axel Springer Mathiasom Döpfnerom pre nemeckú Welt TV. 

screenshot videa youtube | Henry Kissinger

Henry Kissinger, ktorý sa narodil v Nemecku a v roku 1938 so svojou rodinou utiekol z nacistického Nemecka a neskôr sa stal architektom americkej zahraničnej politiky počas vojny vo Vietname, povedal, že to bolo „bolestivé“ v odpovedi na otázku, ako videl Arabov v Berlíne oslavovať útok na Izrael.

Teraz budeme pravdepodobne vidieť, ako Arabi po celej Európe v piatok 13. októbra vyjdú do ulíc a budú podporovať „Piatok potopy Al-Aksá“.

Vojna v Izraeli. O čom sa u nás nehovorí (VIDEO)
USA, Izrael a Egypt rokujú o vytvorení humanitárneho koridoru v Gaze. Spojené štáty, Egypt a Izrael rokujú o vytvorení koridoru na odchod civilistov z pásma Gazy. Informoval o tom britský denník The Guardian, s odvolaním sa na poradcu amerického... Čítať ďalej
12 | 10 | 2023 | Milan Laca

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik