NAĎ NEZVLÁDA PREHRU! No v nadávkach pokračuje...Kto je tentoraz ZBLÚZNENEC?
13 | 10 | 2023 I Eka Balaskova

Nezvláda to! Exminister obrany Jaroslav Naď (Demokrati) zrejme nie celkom zvláda fakt, že strana Demokrati nedostane ani cent od štátu, lebo neprekročila vo voľbách ani len hranicu troch percent, a že voľby vyhral Robert Fico a Smer, ktorý je roky terčom jeho nepriateľských výlevov. Navyše je možné, že si uvedomuje aj nepriateľské naladenie spoločnosti, ktoré si „vyslúžil“ jednak aroganciou voči ľuďom, utajovaním skutočností o technike pre Ukrajinu, ale ľudia mu nevedia zabudnúť ani podpis pod „obrannou“ zmluvou s USA.

Kope nožičkami

Namiesto toho, aby exminister prijal volebnú porážku, na dennom poriadku prichádza so statusmi, ktoré svedčia o všeličom, len nie o vyrovnanom prijatí situácie. Len doslova chvíľu po zemetrasení na východe Slovenska reagoval tým, že to síce vedel, ale nečakal tak skoro. Nepáči sa mu tiež možná nominácia Juraja Blanára na post ministra zahraničných vecí. Blanára prirovnáva k Zdenke Kramplovej z Mečiarových vlád.

Komplex z Fica?

„Že po zvolení dona Fica príde na Slovensku silné zemetrasenie, sme vedeli. Ale tá rýchlosť skazy prekvapila veru aj mňa…,“ reagoval Naď chvíľu po tom, čo sa na východe Slovenska triasla zem. Prekvapivo mnoho ľudí jeho status pobavil. V diskusii však mnohí reagovali skôr negatívne až pobúrene.

"Ešte aj zemetrasenie malo viac stupňov, ako vy percent," nedarovali mu diskutéri na jeho nástenke na Facebooku, odkiaľ už príspevok zmizol.

DEMOKRAT NAĎ TO DAL OPÄŤ NA HULVÁTA! Východniari sú pobúrení
V pondelok večer ľudia na východe Slovenska zažili relatívne silné zemetrasenie – škody ešte nie sú zrátané, to však nebránilo exministrovi obrany Jaroslavovi Naďovi, aby situáciu cynicky zneužil na to, aby si kopol do politického súpera.... Čítať ďalej
10 | 10 | 2023 | Eka Balaskova

Zblúznenec Blanár

„Ak bude rusofilný geopolitický zblúznenec Juraj Blanár naozaj ministrom zahraničných vecí, väčšiu hanbu sme v zahraničí ešte nezažili. To je istota. Úroveň Zdenka Kramplová. Že kontinuita, to určite…,“nešetrí posmechom Jaroslav Naď po tom, ako sa z bývalého mainstreamu dozvedel, že novým ministrom zahraničia by mohol byť Juraj Blanár.

Hruštička húževnatá

Zdenka Kramplová je slovenská politička. V rokoch 1997 – 1998 bola ministerkou zahraničných vecí a v rokoch 2007 – 2008 ministerkou pôdohospodárstva vo vládach Vladimíra Mečiara. Ten ju najskôr nazval „hruštičkou húževnatou“, no neskôr u svojho straníckeho šéfa upadla do nemilosti. Vladimír Mečiar od nej chce, aby vrátila mandát. Po tom, čo ako v roku 2009, ako nezávislá kandidovala v regionálnych volieb o nej prehlásil, že porušila stanovy HZDS.

Odchádza ďalší zo Slovenska? Jeho odpoveď hovorí za všetko!
Atrament na podpisoch Roberta Fica, Petra Pellegriniho a Andreja Danka na memorande o spolupráci ešte nestihol zaschnúť, už prichádza správa bývalého mainstreamu o tom, že množstvo občanov, ale aj podnikateľov v prípade takejto vlády uvažujú o... Čítať ďalej
12 | 10 | 2023 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik