DEMOKRATI ZÚRIA! Obviňujú Sulíka a odkazujú, že zápas pokračuje!
13 | 10 | 2023 I Gabriela Fedičová

Je vymaľované, myslí si strana Demokrati, ktorá sa k vzniku novej koalície pozostávajúcej z troch strán SMER SSD, Hlas SD a SNS vyjadrila na sociálnej sieti. Demokrati doslova soptia a obviňujú Richarda Sulíka (SaS), že zapríčinil skazu. Od novinárov chcú ospravedlnenie.

Dokonca aj zemetrasenie na východe malo väčšie čísla ako Demokrati

Strana Demokrati sa nevie zmieriť s tým, že ostali mimo brán NR SR. Okrem toho, že útočia na Petra Pellegriniho za jeho rozhodnutie ísť do koalície so stranami SMER SSD a SNS, obviňujú aj Richarda Sulíka z SaS a novinárov.

"Opakovane sme veľmi jasne hovorili - Peter Pellegrini a strana Hlas nikdy nebude spolupracovať s demokratickými stranami. Keď príde na voľbu medzi Ficom a čímkoľvek, Fico zvíťazí. Opakovali sme, že Peter Pellegrini nikdy nepôjde proti Robertovi Ficovi, naopak, bude jeho pomocníkom," píšu na oficiálnej stránke Demokratov.

Presne toto bol podľa Demokratov dôvod, prečo vytrvalo vyzývali a apelovali na jednotlivé politické strany, PS, SaS, KDH, aby vylúčili stranu Hlas so spolupráce a mobilizovali voličov.

"Nie, miesto toho prišli pyšné reakcie, ako od politických strán, tak niektorých novinárov. Dnes sa žiaľ aj oni trpko presvedčili o tom, čo sme my hovorili mesiace. Pellegrini skočil do náručia Ficovi. PS už hovorí, že to bolo jasné od volieb, KDH sa krútilo a SaS rozbíjala, to čo ešte ani nestihlo vzniknúť. Čo iné sme vlastne mohli čakať?!" Pýtajú sa smutne.

Beňová hladko ZRUŠILA Sulíka. Zmizne za kengurami?
Po podpísaní memoranda a oznámení o spoločnom zostavení vlády medzi medzi Smerom, Hlasom a SNS sa liberálom a bývalému hlavnému prúdu zrútil svet. Jedným z tých, ktorí vypenili je aj šéf SaS Richard Sulík. Monika Beňová ho uzemnila jediným... Čítať ďalej
12 | 10 | 2023 | Ivan Mihale

Vinní sú všetci naokolo

Média podľa nich mali na chvíľu svojho hrdinu, ktorý sa ukázal, že je “Judášom” a “30 strieborných” sa ľahko našlo v podobe ministerstiev. "Teraz bude chvíľu ticho a potom veľa horekovania. Dnes by bolo fér povedať, ako zo strany politických strán, tak niektorých médií - prepáčte mýlili sme sa! Mýlili sme sa zásadne, keď sme z Petra Pellegriniho robili, to čo nikdy nebol!" Apelujú Demokrati na novinárov.

"Slovensko čakajú komplikované časy, nesmieme sa vzdať, nesmieme rezignovať. Normalizácia nastane, len ak to dovolíme. Každý jeden z nás to má vo svojich rukách. Zápas pokračuje. Nevzdáme to, nevzdajme to spoločne!" Odkazujú všetkým.

Vinia aj Richarda Sulíka

„Vidíme viaceré možnosti, ktoré sú oveľa lepšie ako dnešná vláda (E. Hegera) a zároveň zabránenia skoršiemu návratu Fica k moci. Dúfame, SAS, že vám pád vlády stál za to a že ste so svojím dielom skazy spokojní," odkázali medzi riadkami Richardovi Sulíkovi, ktorého strana SaS sa do parlamentu dostala. 

Ach, tá závisť...

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik