SVITÁ ALTERNATÍVE NA LEPŠIE ČASY?
08 | 10 | 2023 I Gabriela Fedičová

Tomáš Taraba (SNS) bol hosťom v diskusnej relácii TA3 V politike, kde sa stretol s Gáborom Grendelom (OĽaNO a priatelia). Taraba sa rozhovoril o prioritách a zdá sa, že alternatívnym médiám svitá na lepšie časy!

Priority SNS o ktorých sa rozhovoril Tomáš Taraba v diskusnej relácii TA3 V politike, myslia aj na alternatívne médiá.

Práve o nich chce SNS rokovať podľa Tomáša Tarabu pri zostavovaní vlády so Smerom a s Hlasom. 

"Ako prvú prioritu pomenoval zmeny v zákone umožňujúcom vypnúť alternatívne médiá, ktoré šíria dezinformácie. Taraba tvrdí, že majú voči zákonu veľké výhrady," informuje Denník N, podľa TA3.

Ďalšími prioritami sú:

Zmena vyhlášky, ktorá upravuje diagnostiku a manažment zdravotnej starostlivosti o dospelého transrodového človeka.

Debyrokratizácia podnikateľského prostredia. 

Gábor Grendel natrel PS! Už si obzerajú kancelárske priestory v NR SR
Väčší potenciál dohodnúť sa na vytvorení koalície má určite trojica Smer-SD, Hlas-SD a SNS ako štvorica PS, Hlas-SD, SaS a KDH. V diskusnej relácii TA3 V politike to skonštatoval podpredseda Národnej rady SR Gábor Grendel, ktorý v septembrových... Čítať ďalej
08 | 10 | 2023 | Gabriela Fedičová/TASR

Vážení čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik