Hlas ľudu: Týmto pozdravujem Soltésza, Nvotovú, Vašáryovú, Stankeho...
08 | 10 | 2023 I Mária Škultétyová

Príjemnú cestu zo Slovenska!!!! Celkom ma začína baviť život. Týmto pozdravujem Soltésza, Nvotovú, Vašáryovú, Stankeho, Sajfu a podobnú háveď, píše Hlas ľudu Hlavného denníka Mária Škultétyová.

To nie sú moje slová. Neviem, či ja by som použila slovo háveď. Aj keď je výstižné, možno by som hľadala jemnejší ekvivalent. Ako vravím, nie sú to moje slová. Je to  jeden z komentárov, v ktorých pisatelia reagujú na povolebnú situáciu. Zdá sa, že presne vystihuje stav, do ktorého sme sa po voľbách dostali.  Tí, ktorým to vyšlo,  neskrývajú radosť z víťazstva. Tí druhí zas prejavujú hnev z volebnej porážky. Mnohí strašili, že keď vyhrá Fico, 1. októbra nevyjde slnko. Že príde doba temna a koniec demokracie. Tí najradikálnejší dokonca hrozili odchodom zo Slovenska.

Fico vyhral, slnko vyšlo, situácia sa upokojila. Len tie hrozby odchodom sa ešte nenaplnili. Kiežby za Szoltésom odišli všetci, čo mali plné huby odchodu. Ozaj, neviete, prečo  Nvotová prišla naspäť? A čo tí ostatní? Kedy odídu? Na Slovensku by zavládol pokoj.

Ešte jeden z rovnakého súdka

Neviem, či to je vyhlásením Fica, ale máš pravdu, že hystéria akosi poľavila a ako keby slnko začalo jasnejšie svietiť. Ja mu fandím.

A čo poviete na môj názor

Aj ja mu fandím. Volila som Smer a volím ho už  od jeho vzniku. V minulých voľbách som krúžkovala aj Pellegriniho. Z Ficovho víťazstva som sa úprimne tešila. Na slovenskej politickej scéne nemá konkurenta. Len neviem, prečo sa Šimečka správa ako víťaz. Prečo brojí proti vláde víťaza. Celé PS dalo hlavy dokopy  a intrigujú, len aby Fico nebol štvornásobným premiérom.  

Vážení, už len to, že Fico päťkrát vyhral voľby, že štvrtý raz skladá vládu, opakujem, už len to by vám malo stačiť. Mali by ste pochopiť, že je to pán politik, ktorému  národ verí a chce, aby tu vládol, vy demokrati! Držím mu palce, aby zložil vládu, ktorá bude pevná a vyvedie Slovensko zo stavu, do ktorého sa dostalo za vlády neschopných amatérov. Ale stále mám obavy z toho, aby Pellegrini nenaletel na sľuby liberálov. Aby nepošliapal myšlienky sociálnej demokracie, aby za tridsať strieborných nezradil národ ako zradil Judáš Ježiša. Ak od Šimečku prijme premiérske kreslo, bude to druhá veľká zrada. Slovensko a ľudia,  ktorí sú uňho na prvom mieste, mu to nezabudnú.

Len nezradiť národ za tridsať strieborných
Nezobrať tridsať strieborných a nezradiť druhý raz. Ani za cenu premiérskeho kresla. Zvlášť, ak prihliadame na výsledky volieb. Nehrať sa na porazeného víťaza, nevydierať a neoklamať voličov. Môj sused volil Pellegriniho. Nie preto, žeby mu bol... Čítať ďalej
06 | 10 | 2023 | Mária Škultétyová

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Vážení čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať.

Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik